Un jucător cheie al lui Bayern se desparte de bavarezi după 23 de trofee câștigate - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0683luni 17 mai 2021

Un jucător cheie al lui Bayern se desparte de bavarezi după 23 de trofee câștigate

de L.V.A. Marţi, 4 mai 2021, 17:32
- a A+
Imagine
Unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Bayern Munchen va pleca la finalul sezonului de pe Allianz Arena, au anunțat bavarezii.

"Bayern și Javi Martinez își spun <<adio și mulțumesc>> din adâncul sufletului după 9 ani plini de succese petrecuți împreună.", a anunțat Bayern Munchen, pe contul de Twitter.

Astfel, spaniolul Javi Martinez își încheie "aventura" la Bayern Munchen după 9 ani plini de realizări. Mijlocașul a reușit să cucerească nu mai puțin de 23 de trofee cu bavarezii .

"Am trăit pentru acest club, întotdeauna am dat totul pentru el și sunt foarte fericit pentru numeroasele trofee pe care le-am câștigat împreună. FC Bayern și fanii săi vor rămâne mereu în inima mea ", a fost prima reacție a lui Javi Martinez.

În vârstă de 32 de ani, Martinez a ajuns la Bayern în 2012 , după ce a fost cumpărat de bavarezi pentru 40 de milioane de euro de la Athletic Bilbao.

Pe primul loc în Bundesliga, Bayern mai are nevoie de o victorie pentru a cuceri un nou titlu de campioană. Trupa lui Hansi Flick se află la 7 puncte de RB Leipzig, ocupanta locului doi.6594 de afisariNiciun comentariu
comenteaza