Cristian Ghinea, despre anunțul lui Vlad Voiculescu privind diferențele de decese COVID: "Eu nu aș fi făcut acest gest" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0881vineri 07 mai 2021

Cristian Ghinea, despre anunțul lui Vlad Voiculescu privind diferențele de decese COVID: "Eu nu aș fi făcut acest gest"

de I.B. Sâmbătă, 24 aprilie 2021, 20:29
- a A+
Imagine
Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat la Digi24 că el nu ar fi făcut anunțul pe care l-a făcut Vlad Voiculescu, privind o posibilă diferență de raportări a numărului de decese COVID, fără să aibă toate informațiile la dispoziție.


"Vlad Voiculescu este prietenul meu și nu vreau să se intrepreteze ca o critică la adresa sa. Cred că trebuia să acționeze mai instituțional, mai ales pe informații care țin de o criză sanitară. Dar pot să înțeleg, la ce presiune a fost pe el, nedreaptă, aberantă, că nu a vrut ca această chestiune, care putea să fie gravă, să rămână pe gestiunea sa. A vrut să o dea mai departe spre gestionare. Încerc să mă pun în papucii săi. A fost hăituit douăluni de zile. Nu mi se pare sfârșitul lumii, dar eu nu aș fi făcut acest gest", a spus Cristian Ghinea.


5023 de afisariau ajuns
BEBE320 [utilizator], Duminică, 25 aprilie 2021, 10:13
+4/4
le-a cheltuit PSD pe cele opt spitale regionale invizibile
Corect. A fost greu sa gestioneze si pandemic si l
relax4 [utilizator], Sâmbătă, 24 aprilie 2021, 21:07
+3/11
In Romania, PSD prin tembeliziunile mogulilor incearca sa distorsioneze, sa atace non-stop. In plus, toata massmedia cauta doar scandal, daca dai o tema serioasa nu se uita prea multi. CNA zici ca are scop sa se asigure ca scandalurile si manipularea nu sunt interupte.

Sa conduct intr-o pandemie, un domeniu facut praf 30 de ani cu mass-media haituind si cautand scandal dupa scandal nu e pentru oameni obisnuiti. Trebuie sa fii Iron Man sau Woman.
inca 14 comentarii comenteaza