Andrei Baciu, MS: În Bucureşti a început vaccinarea angajaţilor a două mari companii/ De luni vor fi vaccinaţi angajaţii din restaurante şi hoteluri - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0881vineri 07 mai 2021

Andrei Baciu, MS: În Bucureşti a început vaccinarea angajaţilor a două mari companii/ De luni vor fi vaccinaţi angajaţii din restaurante şi hoteluri

de I.B. Vineri, 23 aprilie 2021, 22:14
- a A+
Imagine
Vaccinarea angajaţilor a două mari companii din România a început, vineri, în Bucureşti, a anunţat secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu. Conform acestuia, companiile care doresc centre de vaccinare pot fi sprijinite cu personal medical, cu condiţia să anunţe şi să facă liste cu angajaţii care doresc să se imunizeze. Luni va începe vaccinarea pentru angajaţii din restaurante şi hoteluri, potrivit News.


"Astăzi, în Bucureşti, au demarat aceste activităţi (de vaccinare în cadrul companiilor - n.r.) la două companii mari, vorbim de BGS şi KFC. Companiile pot să-şi organizeze centrul de vaccinare în interiorul companiilor pentru angajaţi şi familiile acestora, tocmai pentru a creşte această accesibilitate, astfel asigurându-se o continuitate în desfăşurarea activităţilor", a declarat Andrei Baciu, vineri seară, la Digi 24.

El a menţionat că autorităţile au discutat cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru a se asigura că procedura prin care companiile îşi pot vaccina angajaţii este cunoscută de toţi.

"Luni mai este un eveniment nou pentru angajaţii din domeniul restaurantelor şi hotelier. Va fi tot în Bucureşti, este deja o listă de 500 de persoane, se va demara activitatea şi pentru acest domeniu. Este un restaurant, Hanul lui Manuc, dacă nu mă înşel, unde se va derula această activitate de vaccinare cu echipă mobilă de la Spitalul Universitar. (...) Practic sunt echipe mobile care se vor deplasa şi la alte entităţi şi operatori economici care nu au personal contractat pentru aceste activităţi", a precizat oficialul din Ministerul Sănătăţii.


5422 de afisariCe se va intampla...
filosoful.roman [utilizator], Vineri, 23 aprilie 2021, 23:38
+4/12
Cu cei care nu doresc sa se vaccineze?
Pare un plan cincinal aici. Unii poate refuza vaccinul. Ce se va intampla cu ei?
Cum ce? "No Jab, No Job!" Ca in UK.
Popcea [utilizator], Sâmbătă, 24 aprilie 2021, 0:05
+4/12
Nu vrei sa te vaccinezi? Ok. E dreptul tau si ti-l respect. Dar e si dreptul meu ca angajator sa imi protejez afacerea pentru ca nu vreau sa risc sa imi inchid firma o luna pentru ca se imbolnavesc toti de la tine. Si mai am si obligatia de a-i proteja pe ceilalti membri ai echipei care poate nu vor avea norocul tau de a duce Covidul ca pe o simpla raceala. Un singur om dintr-o firma sa moara de Covid pt ca s-a imbolnavit de la un antivaxer si asta va duce la niste tensiuni care afecteaza rau echipa si afacerea. Ca urmare, daca nu vrei sa te vaccinezi, iti ofer un post astfel incat sa lucrezi de acasa. Daca nu am, sau tie nu-ti convine postul nou sau salariul, esti liber sa gasesti alt job. Sau sa te vaccinezi.
inca 6 comentarii comenteaza