Cântărețul rock Ted Nugent, un coronasceptic înfocat, a fost diagnosticat cu Covid-19: "Am crezut că mor" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0683luni 17 mai 2021

Cântărețul rock Ted Nugent, un coronasceptic înfocat, a fost diagnosticat cu Covid-19: "Am crezut că mor"

de S.J. Marţi, 20 aprilie 2021, 16:23
- a A+
Imagine
Interpretul rock american Ted Nugent a contractat coronavirusul după ce anterior a declarat că pandemia de COVID-19 "nu este adevărată", relatează New Musical Express .


Cântărețul de dreapta, un susținător puternic al fostului președinte american Donald Trump, a fost ținta unor critici puternice datorită opiniilor exprimate cu privire la pandemie.

Acesta a anunțat însă în timpul unui livestream difuzat luni pe Facebook că a fost testat pozitiv cu coronavirusul.

"Toată lumea mi-a spus că n-ar trebui să anunț asta", a spus Nugent. "Am avut simptome de gripă în ultimele 10 zile. Am crezut că mor. Pur și simplu îngrozitor", a continuat cântărețul.

"Am fost testat pozitiv astăzi. Am rahatul chinezesc. Am capul greu, mă doare corpul. Dumnezeule, ce belea. La modul propriu că de abia m-am putut târî afară din pat în ultimele câteva zile...Așa că am fost testat oficial cu COVID-19 astăzi", a relatat Nugent.

Acesta a atras noi critici luna trecută după ce a susținut că numărul oficial al deceselor cauzate de coronavirus este mult mai mare decât numărul real al morților.

"Ei pretind că 500.000 de persoane au murit (în SUA) de COVID-19. Porcării. Cred că medicii legiști din toate cele 50 de state au început să se gândească 'Trec pe certificatul de deces că a murit de asfixiere dar m-au obligat să trec COVID. Păi tipul ăsta a fost înjunghiat dar m-au făcut să trec COVID'", a afirmat acesta în timpul unui alt livestream pe Facebook.

Nugent a relatat de asemenea cu altă ocazie că va refuza să se vaccineze împotriva coronavirusului, exprimându-și scepticismul față de perioada scurtă în care au fost dezvoltate vaccinurile anti-Covid.


6267 de afisariAi avut bulan mosule
feroviarul123 [utilizator], Marţi, 20 aprilie 2021, 16:29
+19/25
Alți sceptici dorm somnul de pe urma.
Ha, ha, ha ce gluma buna
feroviarul123 [utilizator], Marţi, 20 aprilie 2021, 16:57
+8/16
Nu exista atei care sa se fi răzgândit în fata morții. Chestia cu creatorul este un argument circular pe care ar fi bine sa-l mai scuturi de praf, sa vezi ca e cusut cu ață alba.
inca 20 de comentarii comenteaza