Liga Campionilor (handbal f): CSM București ratează dramatic calificarea în Final Four (19-24 vs CSKA Moscova) - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0823duminică 16 mai 2021

Liga Campionilor (handbal f): CSM București ratează dramatic calificarea în Final Four (19-24 vs CSKA Moscova)

de Silviu Dumitru Duminică, 11 aprilie 2021, 18:34
- a A+
Imagine
​Deși a condus de mai multe ori cu nouă goluri diferență în manșa tur, CSM București a ratat dramatic calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. CSKA Moscova s-a impus cu 24-19 în retur (51-51 la general) și a trecut mai departe grație golurilor marcate în deplasare.


După o primă repriză echilibrată (12-11 pentru rusoaice), CSM a avut parte de mai multe minute de coșmar, iar CSKA s-a distanțat la opt goluri (22-14). "Tigroaicele" au reușit să reducă din diferență (23-19), dar au luat gol și nu au reușit să marcheze la ultima fază (Siraba Dembele a ieșit accidentată de pe teren, iar Cristina Neagu a ratat ultima aruncare).

Cristina Neagu a marcat 9 goluri și a terminat competiția cu 115 reușite.

Celelalte trei echipei calificate sunt Gyor ETO, Brest şi Vipers , care au eliminat în sferturi echipele Buducnost, Metz şi Rostov-Don.

CSM n-a mai jucat la Turneul Final Four din 2018, când a încheiat cu medalie de bronz, după ce în 2016 cucerea trofeul, iar în 2017 obţinea tot medalia de bronz, informează News.ro.

Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc în 13 aprilie, la Budapesta. Tot acolo va avea loc şi Turneul Final Four, în 29 şi 30 mai.

Deţinătoarea trofeului este Gyor ETO.


1107 afisariCe sa mai opresti cand sunt 4 secunde?
diving [utilizator], Luni, 12 aprilie 2021, 16:45
+7/7
In primul rand: voiai si nu vroiai!!! A voi si a vrea sunt doua verbe distincte. Dupa ce vei intelege gramatica limbii romane vei avea dreptul sa spui la altii unde si in ce domeniu au probleme.
Nu voiam sa castigam la scor, dar cu un joc organizat puteam pierde la 2-3 goluri. Multumit? Au dat fault si foarte bine au procedat. Asa e in handbal, daca intelegi jocul. Uita-te la meciuri importante.... Daca marchezi un gol si inainte arbitrul a fluierat, golul nu se pune. Aici la fel. Daca fluiera fault si mai sunt cateva secunde timpul se duce si la final ti se ofera o ultima sansa: aruncare libera cu un zid in fata ta. Cand in tur ai un avantaj de 5 goluri, nu te joci cu focul in ultimele 5 secunde.Uite-te la meciul Rostov-Vipers. Rostov a fost impinsa de arbitri, dar daca esti o echipa inchegata asta nici nu se vede. Au surclasat Rostovul , la ei acasa, cu public cu tot, avand un avantaj de 7 goluri in tur, iar in retur Rostovul nu a avut ce face. Asa se joaca handbal, nu joc individual, egoist a la Neagu.
Rusoaicele au dominat, au condus si cu 7 goluri
GeorgeSb [utilizator], Luni, 12 aprilie 2021, 2:21
+5/5
Este inadmisibil ca dupa ce incepi returul cu un avans de 5 goluri, sa te lasi dominat in acest fel. Sa zicem mersi ca rusoaicele au obosit pe la min 24, altfel ne-ar fi batut la 10 goluri diferenta. La un moment dat ne conduceau cu 7 goluri si noi nu reuseam sa marcam nici macar un gol. Ele au ratat pe banda rulanta....dar nu a fost suficient. Inca o dovada ca Neagu a distrus spiritul de echipa la CSM. Este o jucatoare buna, dar handbalul este sport de echipa, nu sport individual. Neagu ar fi fost buna in tenis, nu are ce cauta in handbal.
inca 4 comentarii comenteaza