Protest inedit al unei echipe engleze pentru combaterea abuzului și discriminării - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

Protest inedit al unei echipe engleze pentru combaterea abuzului și discriminării

de L.V.A. Joi, 8 aprilie 2021, 14:57
- a A+
Imagine
Swansea City, grupare din Championship, a anunțat că nu va posta nimic timp de o săptămână pe toate rețelele de socializare. Decizia clubului are ca scop tragerea unui semnal de alarmă asupra abuzului și discriminării.


Atât paginile oficiale ale echipei, cât și jucătorii și staff-ul nu vor mai posta nimic pe rețelele de socializare timp de o săptămână, începând din 8 aprilie.

Jucătorii echipei engleze Jamal Lowe, Ben Cabango și Yan Dhanda au fost ținta unui abuz rasist pe rețelele de socializare în ultimele două luni.

Matt Grimes, căpitanul echipei, a declarat că speră ca decizia echipei "să fie susținută de toată lumea".

Știri și informații cu privire la programul echipei vor continua să fie postate pe site-ul oficial al clubului.

Directorul executiv al echipei engleze, Julian Winter, a trimis scrisori CEO-ului Twitter, Jack Dorsey, și fondatorului, președintelui și CEO-ului Facebook, Mark Zuckerberg, pentru a solicita "politici și pedepse mai stricte pentru cei vinovați de abuzuri în mediul online".

În februarie 2020, Facebook a declarat că este "îngrozită" de abuzul online îndreptat asupra fotbaliștilor și a anunțat o modificare a regulilor care guvernează mesageria directă pe Instagram, platformă deținută de aceștia.

În aceeași lună, guvernul britanic a amenințat companiile care dețin rețele de socializare cu amenzi care ar putea însuma "miliarde de lire sterline" , dacă nu reușesc să abordeze problema abuzurilor de pe platformele lor, potrivit BBC Sport.


200 de afisariSe exagereaza
O_Tannenbaum [utilizator], Joi, 8 aprilie 2021, 15:33
0/0
Atita timp cit nu te asezi cu genunchiul pe grumazul cuiva , motive prea temeinice ca să zbiere din toti rărunchii ăla n-are.
comenteaza