Regulă nouă la Roland Garros: Cum vor fi afectate Simona Halep și colegele de circuit de această decizie - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1478duminică 11 apr 2021

Regulă nouă la Roland Garros: Cum vor fi afectate Simona Halep și colegele de circuit de această decizie

de A.I. Joi, 8 aprilie 2021, 14:17
- a A+
Imagine
Roland Garros-ul va fi amânat din nou, de această dată cu o singură săptămână. Nu va fi însă singura modificare pentru ediția din acest an, organizatorii francezi anunțând în premieră pentru competiția pariziană existența unei sesiuni de seară.


Guy Forget , directrul turneului de Grand Slam, a explicat pentru L'Equipe ce va însemna mai exact această modificare de la French Open.

Roland Garros-ul se aliniază astfel condițiilor deja existente la Australian Open și US Open, acolo unde avem parte de sesiuni de seară.

Amazon a cumpărat drepturile tv pentru meciurile care vor avea loc în nocturnă, iar dorința clară a acestora a fost ca doar meciurile masculine să aibă loc de la ora locală 21:00, adică 22:00 în România.

Pentru a evita (cel mai probabil) discuțiile care vor spune că este o decizie discriminatorie , Forget a lăsat o portiță deschisă spunând că de fapt "meciurile masculine vor avea prioritate" și că dacă va fi cazul ar putea fi programate și unele partide de pe tabloul feminin de simplu (în funcție, desigur, de importanță).

Turneul de la Roland Garros va debuta pe 30 mai, urmând să se încheie odată cu finala masculină din data de 13 iunie.

Ultimii campioni de la Paris (2020) sunt Iga Swiatek și Rafael Nadal (al 13-lea titlu).

S-ar putea să te intereseze și:

Anunțul făcut de oficialii de la Wimbledon după ce Roland Garros-ul și-a schimbat data desfășurării


29 de afisariNiciun comentariu
comenteaza