Mugur Mihăescu, despre românii care nu ies în stradă, la proteste: Stau ca melcii acasă! De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia? - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

Mugur Mihăescu, despre românii care nu ies în stradă, la proteste: Stau ca melcii acasă! De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia?

de I.B. Marţi, 6 aprilie 2021, 21:26
- a A+
Imagine
Mugur Mihăescu îi numește melci pe românii care nu ies la proteste și nu înțelege de ce aceștia nu protestează împotriva restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, în condițiile în care foarte mulți au rămas fără loc de muncă.


“Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu? Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor!" a spus actorul, la Antena 3, citat de Cancan.ro .

În continuare, Mugur Mihăescu anunță că nu duce grija zilei de mâine, comparativ cu alți români. “Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?", a mai precizat actorul.


12344 de afisariAroganta de securist
emil bobu [utilizator], Marţi, 6 aprilie 2021, 21:39
+56/72
Se lupta Garcea pentru mine, ca sa vezi si eu care credeam ca stau acasa fiindca e o epidemie care a omorat milioane in toata lumea.
...
tirolez [utilizator], Marţi, 6 aprilie 2021, 21:36
+52/68
Fix de mila alora nu dormea el. Parca e Catavencu.
Mă gândesc... la ţărişoara mea... (plânsul l-a biruit de tot) la România... (plânge. Aplauze în grup)... la fericirea ei!..
inca 37 de comentarii comenteaza