Trupa Garbage va lansa un nou album de studio pe 11 iunie VIDEO - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1180sâmbătă 17 apr 2021

Trupa Garbage va lansa un nou album de studio pe 11 iunie VIDEO

de N.O. Joi, 1 aprilie 2021, 21:04
- a A+
Imagine
Trupa rock americană Garbage va lansa un nou album de studio, intitulat "No Gods No Masters", pe 11 iunie, în timp ce primul single extras de pe acest album, "The Men Who Rule The World", a fost lansat deja, scrie contactmusic.com, potrivit Agerpres.
Solista Shirley Manson şi colegii ei şi au dezvăluit că noul disc - al şaptelea din discografia grupului - va conţine şapte piese, ale căror versuri vorbesc despre "cele şapte virtuţi, cele şapte suferinţe şi cele şapte păcate capitale", în timp ce "încearcă să găsească un sens" pentru a explica "nebunia" lumii actuale.
Precedentul album de studio al trupei Garbage s-a intitulat "Strange Little Birds" şi a fost lansat în 2016.

Formaţia americană va susţine un turneu în Marea Britanie alături de Blondie în a doua jumătate a acestui an. Acel turneu va fi deschis printr-un concert care este programat pe M&S Bank Arena din Liverpool, pe 6 noiembrie.1063 de afisariShirley Manson,o cântăreață și o actriță talentată
Nyk1 [utilizator], Joi, 1 aprilie 2021, 21:09
+1/1
Cel mai mult mi-a plăcut de ea în Terminator: The Sarah Connor Chronicles, unde juca un personaj extrem de interesant. Din păcate, serialul a fost anulat înainte de a termina povestea.
comenteaza