VIDEO Viral: O ursoaică încearcă să își treacă puii drumul dar se lovește de probleme - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

VIDEO Viral: O ursoaică încearcă să își treacă puii drumul dar se lovește de probleme

de S.J. Miercuri, 31 martie 2021, 11:24
- a A+
Imagine
O înregistrare video cu o mamă urs ce încearcă să își treacă puii de cealaltă parte a unei șosele aglomerate a stârnit valuri de empatie pe platformele social media, relatează CNN .


Imaginile surprinse în statul american Connecticut arată cum ursoaica ia unul dintre pui pentru a-l trece de cealaltă parte a șoselei doar pentru a-și vedea eforturile zădărnicite de ceilalți pui care se întorc în drum, unul dintre aceștia urcându-se într-un copac la un moment dat.



Poliția locală le-a mulțumit șoferilor pentru răbdarea lor și a folosit imaginile pentru a transmite un avertisment.

"Vremea se încălzește și animalele sălbatice ies la joacă! Vă rugăm să fiți precauți când conduceți și să evitați interacțiunile cu aceste animale", a afirmat poliția rutieră din Comitatul Winchester într-o postare pe Facebook care a strâns mii de comentarii.

"N-am avut niciodată patru dar tot pot empatiza! Atât de fericită că mașinile au așteptat după ei", a scris o mamă din Arizona.

"Provocările și greutățile tuturor mamelor. Săraca mămică!", a scris o altă femeie, potrivit New Zeeland Herald .


6070 de afisari



frumos...
Ismail Paine de circ [utilizator], Miercuri, 31 martie 2021, 11:56
+10/12
.. uitati nivel de civilizatie, au oprit toti in coloana si asteapta frumos sa treaca ursul. la noi se bagau bizonii cu beamveu, si pitipoancele sa-si faca poze cu ursuletii.
si dupa
alex34 [utilizator], Miercuri, 31 martie 2021, 20:20
+2/4
tipau sa impuste cineva bestia ca i-a atacat, si ca ce tara de kk avem unde autoritatile nu fac nimic pentru siguranta cetateanului
comenteaza