Emil Boc cere guvernului să stabilească un plan pentru relaxarea treptată a restricțiilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1478duminică 11 apr 2021

Emil Boc cere guvernului să stabilească un plan pentru relaxarea treptată a restricțiilor

de S.J. Marţi, 30 martie 2021, 17:01
- a A+
Imagine
Primarul liberal al Clujului, Emil Boc, a cerut ca guvernul să stabilească un plan pentru relaxarea treptată a restricțiilor și accelerarea campaniei de vaccinare, criticând totodată modul de calcul al ratei de infectare, potrivit Știri de Cluj .


"Eu cred că deocamdată măsurile care sunt în vigoare trebuie respectate, dar Guvernul trebuie să gândească foarte clar un plan de eliminare treptată a restricțiilor, așa cum fac și alte țări din UE și să pună accent masiv pe vaccinare. Vă amintesc faptul că SUA și-a propus ca pe 4 iulie să aibă toată populația adultă vaccinată, de asemenea și Danemarca și-a propus ca până la sfârșitul lunii să elimine treptat restricțiile și să acorde o atenție mai mare locurilor de muncă", a declarat Emil Boc la RealitateaPlus.

Acesta a afirmat de asemenea că "măsurile trebuie evaluate și la noi într-o perioadă scurtă și să se actualizeze în conformitate cu ceea ce ne spun specialiștii. (...)"

"Guvernul nu trebuie să rămână încremenit în proiect, ci să adapteze din mers unele măsuri care sunt mai puțin bune și să le păstreze pe cele care sunt mai mult bune. Asta trebuie făcut în urma unei analize făcute de specialiști", a subliniat Emil Boc.

Primarul Clujului a mai criticat și modul de calcul al ratei de infectare, pentru că nu ține cont de numărul de teste. El a cerut soluții pentru HoReCa și organizarea unui festival test, pentru a se vedea dacă se infectează chiar așa multă lume.


3156 de afisari.
dan.m... [utilizator], Marţi, 30 martie 2021, 17:47
+12/20
Incepeti cu redarea libertatii a celor vaccinati sau trecuti prin boala. Acestia sunt imuni, nu mai au de ce sa fie restrictionati. Foarte multi spun ca nu se vaccineaza tocmai din motivul ca tot asa trebuie sa poarte masca chiar si pe strada si dupa vaccin.
In Sfarsit!
takada [utilizator], Marţi, 30 martie 2021, 17:58
+8/20
Exact,in sfarsit un Om cu capul pe umeri,fost prim-ministru.

Lumea iese pe strada la proteste,in parc,la drumetii,etc,pentru ca s-a Saturat de restrictii puse aiurea acum aproape de venirea verii.
Economia scartaie,dar tot in gura șăfului pus de altii ne uitam.
In curand poate va dori șăfu sa inchida lumea si somn obligatoriu de la ora 18.. pentru ca yes,we can...

Sper sa nu mai vina iar un anume cherchelit,nu-i mai dau numele fost consilier,sa faca pe desteptul,sa stea in hruba lui cu sfaturile si ideile lui despre un al 15-pelea val,etc.

Intre alte stiri: "Florin Roman: Ridică mari semne de întrebare măsura cu ora de închidere a magazinelor".
Cei care lucreaza pana mai tarziu sunt super "fericiti" de inchiderea la ora 18 a magazinelor,chiar si a celor de cartier.

PS: Sa nu uite penelistii ca,cu ajutorul lui Murafat a dat jos ultimul guvern Boc si impreuna cu pesedeul lui ponta ofc.
Asa ca cine il tine in brate pe smerit sa il ia acasa,sunt destui medici pana in 50 ani cu experienta de viata si buni manageri pentru a fi in fruntea acelui consiliu/comandament.

Tot printre altele,ctp merita cu varf si indesat placuta suedejă cu hartie igienică.
inca 19 comentarii comenteaza