Sharon Stone a dezvăluit că un chirurg plastician i-a mărit sânii fără consimțământul ei - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1111sâmbătă 17 apr 2021

Sharon Stone a dezvăluit că un chirurg plastician i-a mărit sânii fără consimțământul ei

de S.J. Marţi, 30 martie 2021, 15:35
- a A+
Imagine
Actrița americană Sharon Stone susține că sânii i-au fost măriți fără consimțământul ei în timpul unei operații de reconstrucție a acestora, relatează The Guardian .


Stone a relatat că în 2001 a optat pentru o operație de reconstrucție a sânilor după ce a fost supusă unor intervenții pentru înlăturarea unor tumori benigne.

Aceasta a afirmat că după ce s-a trezit din anestezia generală a descoperit că sânii îi crescuseră în dimensiune, chirurgul spunându-i că a considerat că "ar arăta mai bine cu sâni mai mari și 'îmbunătățiți'".

"Când mi-au dat jos bandajele am descoperit că am sâni cu o cupă mai mare, unii despre care el (chirurgul) a spus că 'se potrivesc mai bine cu dimensiunea șoldurilor tale'", a scris Stone în cartea sa autobiografică, potrivit The Times .

Acesta este doar unul dintre episoadele dezvăluite de actriță în autobiografia sa, Stone afirmând de asemenea că a fost păcălită să își dea jos lenjeria intimă pentru faimoasa scenă cu interogatoriul din filmul Basic Instinct.

Actrița a relatat că i s-a cerut să își dea jos chiloții fiindcă "reflectau lumina" și că i s-au dat asigurări că părțile sale intime nu vor fi văzute în film.

Stone a povestit că a descoperit înșelătoria doar după ce a văzut varianta finală a peliculei și că l-a pălmuit pe regizorul Paul Verhoevennu când și-a dat seama că acesta nu s-a ținut de cuvânt.


5619 afisariLOL
c2 [utilizator], Marţi, 30 martie 2021, 16:08
+7/11
Stone afirmând de asemenea că a fost păcălită să își dea jos lenjeria intimă pentru faimoasa scenă cu interogatoriul din filmul Basic Instinct.

Actrița a relatat că i s-a cerut să își dea jos chiloții fiindcă „reflectau lumina” și că i s-au dat asigurări că părțile sale intime nu vor fi văzute în film.

Context: Actrita s-a laudat mereu ca are un IQ extrem de ridicat: 154 !?
:))
Mistrelutz [utilizator], Marţi, 30 martie 2021, 16:39
+6/8
siiigurrrrr. si marmota..
inca 3 comentarii comenteaza