Drulă: Credem că unii dintre cei care au blocat metroul nu erau angajați - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

Drulă: Credem că unii dintre cei care au blocat metroul nu erau angajați

de N.O. Vineri, 26 martie 2021, 22:45
- a A+
Imagine
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat vineri seară că la metrou nu a avut loc o grevă sau un protest spontan, ci o acțiune "profund ilegală" la care au participat și unii cetățeni despre care crede că nu sunt angajați la metrou.


"Această acțiune a fost profund ilegală. Noi de altfel am sesizat DNA pentru ceea ce credem că sunt elementele constitutive ale mai multor infracțiuni, nu este o grevă, nu este nici măcar un protest spontan, sunt niște cetățeni, unii angajați ai metroului, unii credem că nu, care au blocat funcționarea metroului, pur și simplu", a spus Cătălin Drulă, la Digi24, potrivit Mediafax.

Acesta a adăugat că, din informațiile pe care le-a primit, erau și oameni care nu erau angajați ai metroului, iar cei care erau angajați, "cel puțin o parte, dacă nu toți, nu erau în timpul lucrului".

"Domnul Rădoi are un pic de experiență și știe că este interzisă greva, mai ales prin legea stării de alertă. (...) Practic, aseară, împreună cu un fel de galerie de fotbal au hotărât când se taie curentul pe șina de tren, coboară și dimineața nu mai pot circula trenurile", a mai spus ministrul Transporturilor.

Bucureştiul a fost vineri paralizat de greva de la Metrou. Peste 250.000 de călători au rămas dimineaţă fără transport, după ce sindicaliştii din Metrorex au decis să facă un protest spontan.

Citește și:

Ministrul Transporturilor: Circulația metroului a fost reluată de vineri seară

VIDEO Ministrul Transporturilor: Le cer scuze bucureștenilor pentru că zeci de miniștri au lăsat să se formeze un buboi, o mafie la metrou / Rădoi, nu mai merge / Autoritățile de ordine publică să-și facă datoria, numai ei pot elibera șinele de acești ilegaliști


8555 de afisarihehe
transpenibilus [utilizator], Vineri, 26 martie 2021, 23:27
+34/42
"Acces neautorizat pe calea de rulare" (raspunde penal paznicul si firma de paza daca nu a sesizat oficial)+"ocuparea si interzicerea accesului la un bun public de persoane private" (raspund penal participantii) + "nerespectarea legislatiei conflictelor de munca" (raspunde penal sindicatul si in solidar participantii la blocare, agravanta pentru stare de alerta) + "zadarnicirea combaterii bolilor" (dosar penal gros bine).

Metrorex+Radoi+Psd pregatiti-va de puscarieeeeeee lunga.
Mare e Dumnezeu daca scapa ciolacul, seful la Gio, si romascanul.
Mai degraba tu te faci de ras
midufi [utilizator], Vineri, 26 martie 2021, 23:48
+27/33
cu postarile astea de tip propagandia rosie.
Mai incearca, data viitoare, cu alta abordare.
Chestia asta, cu "vulpoiul de Radoi ... va iesi cu prestigiul intarit" arata ca esti constient ca nea Radoi este un escroc, dar il admiri.
In felul acesta nu convingi pe nimeni, chiar dimpotriva.
inca 9 comentarii comenteaza