De ce imbatranim si cum sa nu o mai facem? - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1120sâmbătă 17 apr 2021
​Ghid practic

De ce imbatranim si cum sa nu o mai facem?

de A.V. Miercuri, 24 martie 2021, 8:09
- a A+
Imagine
"Batranetea este o boala si, prin urmare, e tratabila." - David A. Sinclair PhD, profesor de genetica la Harvard Medical School, unul dintre primii 100 cei mai influenti oameni din lume

Faptul ca imbatranim pare a fi un adevar incontestabil. Dar daca tot ceea ce am fost invatati sa credem este gresit? Ce-ar fi daca ne-am putea alege de fapt durata vietii?


Cercetarile din laboratorul lui David Sinclair de la Harvard demonstreaza cum putem incetini sau chiar inversa procesul imbatranirii. Experimentele de reprogramarea genetica, pe de-o parte, dar si schimbarea stilului de viata (postul intermitent, expunerea la frig, practicarea de exercitii fizice cu intensitatea potrivita si consumul unei cantitati mai reduse de carne), pe de alta parte, ne ajuta sa traim mai mult si mai sanatos. In viitorul apropiat nu numai ca ne vom putea simti mai tineri, ci realmente vom fi mai tineri.

Lifespan propune o viziune stiintifica indrazneata despre viitorul omenirii si schimba fundamental modul in care ne raportam la batranete.

"Pornind de la mereu tanara sa bunica, intorcandu-se la primele circuite de viata din supa primordiala si proiectandu-si cititorii apoi intr-un posibil si incredibil viitor, Dr. David Sinclair arata ca deja in prezent putem incepe sa nu mai vedem batranetea ca pe o fatalitate, ci ca pe o frumoasa si plina de vivacitate incununare a destinului nostru. Tanarul profesor de la Harvard ne convinge in Lifespan, intr-un stil optimist, dar serios, ca nu ajunge doar sa adaugam ani vietii, daca nu adaugam si viata anilor. Ii multumesc." - Mihai Dobrovolschi, Radio Guerrilla15496 de afisarimultumim pentru miracol!
Crup [utilizator], Miercuri, 24 martie 2021, 12:41
+4/6
"De ce imbatranim si cum sa nu o mai facem?". Din titlul cartii trag concluzia ca se poate sa nu mai imbatranim. Just like this. Cu conditia sa cumparam cartea!
Vreau sa cumpar cartea!!! Acum!!!
Si inca o dorinta, daca se poate... Ati putea sa imi acordati p reducere negativa? Adica as vrea sa va platesc dublu.
Dat fiind faptul ca nu voi mai imbatrani niciodata si voi trai for ever, chiar va meritati banutii!
As prefera
VOX. [utilizator], Miercuri, 24 martie 2021, 19:55
+4/8
Sa devin nemuritor. Cica se poate. Iar Cartea e gratis.
inca 3 comentarii comenteaza