VIDEO Doi elefanți care au devenit agresivi i-au pus pe fugă pe spectatorii unui circ din Rusia - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

VIDEO Doi elefanți care au devenit agresivi i-au pus pe fugă pe spectatorii unui circ din Rusia

de Redactia Marţi, 23 martie 2021, 14:02
- a A+
Imagine
Doi elefanţi au devenit agresivi în timpul unui spectacol de circ în oraşul rus Kazan, forţând unii spectatori să fugă, incident care a condus luni la deschiderea unei anchete oficiale pentru a identifica posibilii responsabili, relatează AFP.


"Doi elefanţi au început să se comporte agresiv" în timpul spectacolului din capitala Republicii Tatarstan, "şi au încercat să părăsească arena prin gradenele spectatorilor", a declarat biroul regional al Comitetului de anchetă într-un comunicat.
"Datorită intervenţiei dresorilor, animalele au rămas în arenă şi niciun spectator nu a fost rănit', a afirmat sursa citată.

Comitetul a început "verificări preliminare" pentru a stabili "de ce angajaţii circului au lăsat animalele să se manifeste cu o asemenea agresivitate".

"Disputa" a avut loc între doi elefanţi, Jenny şi Magda, care "probabil căutau atenţia dresorului" şi erau geloşi unul pe celălalt, a declarat circul din Kazan într-un comunicat.

În timpul spectacolului, unul dintre elefanţi a început să-l lovească pe celălalt cu trompa, înainte de a încerca să părăsească scena, potrivit unei înregistrări video difuzate de agenţia de ştiri locală Tatarinform. Spectatorii din primele rânduri şi-au părăsit locurile şi au urcat în gradene de teamă că animalele îi vor ataca. (AGERPRES)


2252 de afisaribarbarism!!
cristi_an [utilizator], Marţi, 23 martie 2021, 14:23
+2/2
ce cauta elefantii aia intr-un circ?
aveti idee ce chinuri indura pentru a face giumbuslucurile alea?!
hehe
transpenibilus [utilizator], Marţi, 23 martie 2021, 14:36
+2/2
Ala de pe jos e mazeta si celalat emil bobu.
inca 1 comentariu comenteaza