Prințul Harry și Meghan Markle nu s-au căsătorit cu 3 zile înainte de nunta oficială, cum au susținut în timpul interviului acordat lui Oprah - document oficial - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

Prințul Harry și Meghan Markle nu s-au căsătorit cu 3 zile înainte de nunta oficială, cum au susținut în timpul interviului acordat lui Oprah - document oficial

de S.J. Luni, 22 martie 2021, 17:28
- a A+
Imagine
Prințul Harry și Meghan Markle nu au fost căsătoriți cu trei zile înainte de ceremonia oficială, afirmație făcută de cei doi în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey, potrivit certificatului lor de căsătorie, relatează The Daily Beast .


Meghan i-a spus lui Oprah în timpul interviului că aceasta și Harry au fost căsătoriți "în curtea noastră" cu trei zile înainte de nunta publică din 19 mai 2018 care a costat 50 de milioane de dolari .

Afirmația a atras imediat suspiciuni întrucât oficierea unei căsătorii în Marea Britanie are nevoie de cel puțin doi martori care să semneze certificatul de căsătorie.

Ziarul britanic The Sun a obținut documentul după ce a plătit 42 de lire sterline oficiului britanic care ține evidența actelor civile, certificatul confirmând că Harry și Markle au fost într-adevăr căsătoriți oficial la ceremonia publică din 19 mai.

Stephen Borton, un fost oficial care a ajutat la redactarea documentului a declarat pentru The Sun că Meghan este "evident confuză" cu privire la căsătorie.

"Îmi pare rău dar Meghan este evident confuză sau clar dezinformată. Ei nu s-au căsătorit cu trei zile mai devreme în fața Arhiepiscopului de Canterbury. Licența specială la redactarea căreia am contribuit le-a permis să se căsătorească la capela St. George din Windsor și ce s-a întâmplat acolo în 19 mai 2018 a fost văzut de milioane de persoane din întreaga lume a fost nunta oficială recunoscută de Biserica Anglicană și lege", a afirmat Borton.

Certificatul de căsătorie în care Harry este trecut drept "celibatar" și "prinț al Regatului Unit" la ocupație și Meghan "divorțată" și "actriță", este semnat de prințul Charles, tatăl lui Harry, și Doria Ragland, mama lui Meghan, ca martori.

Biroul arhiepiscopului de Canterbury a refuzat să comenteze știrea.

Însă Mark Edwards, un preot din Newcastle, a relatat săptămâna trecută că a sunat la birou și i s-a spus că afirmația potrivit căreia cuplul s-ar fi căsătorit cu trei zile înaintea ceremoniei oficiale ar putea fi o neînțelegere rezultată din faptul că "Meghan este o americană".

Edwards a povestit pentru The Chronicle că a contactat biroul arhiepiscopului Justin Welby pentru a "obține niște clarificări" asupra subiectului după ce a fost asaltat cu cereri de a oficia căsătorii în aer liber, lucru pe care nu îl poate face deoarece legea dictează că nunțile Bisericii Anglicane trebuie oficiate într-un "lăcaș de cult certificat".

Preotul a relatat că persoana cu care a discutat i-a spus că "[Arhiepiscopul Justin] a avut o conversație privată cu cuplul în grădină despre nuntă dar te pot asigura că nicio nuntă nu a avut loc până la evenimentul televizat național".

Citește și:


8463 de afisariHarry a ales prost si toata familia plateste
animatron [utilizator], Luni, 22 martie 2021, 19:04
+13/19
Aceasta pitipoanca "da Hollywood" este o mediocritate cu mult tupeu, nu doar mai in varsta dar mult mai "scolita" intr-ale relatiilor de cuplu decat naivul si/sau neinteligentul Harry.

Provine dintr-o familie disfunctionala, nu are nici un fel de educatie cat de cat compatibila cu Europa, e inculta si agresiva, divortata.

Ca actrita are in fisa profesiei sa minta si sa planga la comanda, doar cei care nu au cunoscut astfel de persoane pot pica in capcana emotiilor generate de actori/actrite.

Inadaptata la viata din Europa si cu totul nepotrivita in contextul foarte rigid al regulilor de viata intr-o familie regala, Markle si-a convins sotul sa isi abandoneze familia si rudele britanice si sa o urmeze pe ea intr-o America unde chiar si ea se poate pretinde "ducesa".

Preotul din Newcastle comenteaza ironic ca probabil Markle nu a priceput pentru ca "e americana".

In realitate, dna ducesa a inteles dar a mintit la tv cu lacrimi in ochi pt ca a fost un rol bine platit (cam 1 milion/minut de lacrimare).

Evident, ca multi de originea ei, Markle joaca fara rusine pe "cartea rasismului", la moda in randurile stangii americane aflata in razboi contra "albilor", "crestinilor", "eurocentrismului", "traditiilor", etc.

In esenta, asistam la un episod grotesc si vulgar, jucat de o actrita divortata parvenita la rang de asa zisa "ducesa", din serialul trist al decaderii lente a monarhiei britanice.
Asa-i trebuie lui Harry ...
Zapateado [utilizator], Luni, 22 martie 2021, 18:21
+12/14
Daca s-a insurat cu aia. De acum el nu mai poate prezenta nimic interesant din viata sa personala ci numai ceva legat de casatoria cu aia. El devine, practic, o ANEXA a nevesti-sii.
inca 6 comentarii comenteaza