Actorul Gerard Depardieu, inculpat pentru viol, susține că e nevinovat: "Nu există dovezi, nu există nimic împotriva mea" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

Actorul Gerard Depardieu, inculpat pentru viol, susține că e nevinovat: "Nu există dovezi, nu există nimic împotriva mea"

de R.P. Vineri, 26 februarie 2021, 9:21
- a A+
Imagine
''Sunt nevinovat şi nu am de ce să-mi fac griji'', a susținut actorul Gerard Depardieu pentru ediţia de joi a cotidianului italian La Repubblica, în replică la apariţia în mass-media a informaţiei referitoare la punerea lui sub acuzare pentru ''violuri'', informează AFP.


''Din punctul meu de vedere, cazul este închis, sunt nevinovat şi nu am de ce să-mi fac griji'', a declarat actorul, intervievat cu ocazia filmărilor la un nou lungmetraj, în regia lui Patrice Leconte, în care starul francez îl interpretează pe celebrul comisar Maigret.

Gerard Depardieu susține că acuzațiile au un ''caracter profund nefondat'' şi a adăugat că ''nu există dovezi, nu există nimic împotriva mea''. ''Nu pot decât să resping în termeni foarte clari toate acuzaţiile, aşa cum am făcut-o deja în faţa anchetatorilor'', a subliniat actorul, anunţând că se va înfăţişa la tribunal pe 10 martie pentru a-şi reconfirma nevinovăţia.

Agenţia France Presse a dezvăluit marţi că actorul, în vârstă de 72 de ani, a fost pus oficial sub acuzare pe 16 decembrie la Paris pentru două fapte de ''viol'' şi ''agresiuni sexuale'' , în urma acuzaţiilor formulate împotriva lui de o tânără actriţă în vara anului 2018.

Actorul a declarat că ''este foarte surprins de decizia redeschiderii anchetei'', care fusese clasată iniţial din ''lipsă de probe''. Acesta a mai spus că preferă să ''evite să vorbească'' despre tânăra actriţă care a formulat acuzaţiile împotriva lui. ''Mi se pare groaznică mediatizarea cazului. Trăim într-o epocă dominată de un flux de informaţii continuu şi nemilos'', a mai spus starul francez. ''Cu toate canalele acestea de streaming, noile medii de comunicare, paginile de internet, reţelele de socializare, este ca şi cum am trăi mereu cu nişte căşti care transmit în mod constat ştiri negative, deseori false şi tendenţioase. E un lucru care îmi displace profund'', a adăugat Gerard Depardieu. (Sursa: Agerpres )


1882 de afisariam și eu o întrebare!
Mariicaialbastri [utilizator], Vineri, 26 februarie 2021, 10:50
+2/6
După o faptă de viol și agresiune sexuală care ar fi avut loc la casa pariziană a vedetei, un hotel din arondismentul 6, pe 7 august 2018 e de presupus că fugi repede la Poliție sau suni la 112-ul franțuzesc și că zilele alea stai la distanță de monstul respectiv, nu? Prin cărțile de criminologie scrie că femeile violate sunt în șoc psihic și că ultimul lucru care ar vrea să le apară în fața ochilor e chipul violatorului, nu? Eu nu pricep domnișorica asta actriță, dacă a fost violată pe 7 august, ce a mai căutat pe 13 august 2018 în casa lui Depardieu din arondismentul 6? A fost ținută cu forța, încuiată într-o chicinetă?
Din declaratiile ei
mescaline [utilizator], Vineri, 26 februarie 2021, 16:23
+2/2
S-a dus la bis "dans un mecanisme de sideration et de deni".

Adica moshu a lucrat atat de subtil incat a bulversat femeia.
inca 9 comentarii comenteaza