Chitaristul și fondatorul trupei Cargo, internat la ATI cu Covid-19 / "Suntem ingrijorati pentru situația in care se află", spun colegii săi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1382duminică 11 apr 2021

Chitaristul și fondatorul trupei Cargo, internat la ATI cu Covid-19 / "Suntem ingrijorati pentru situația in care se află", spun colegii săi

de G.S. Joi, 25 februarie 2021, 14:03
- a A+
Imagine
Chitaristul și fondatorul formației Cargo, Adi Bărar se află internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara, intubat, fiind diagnosticat cu Covid-19, potrivit pressalert.ro.


"Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Bărar la spital! Suntem ingrijorati pentru situația in care se află! Starea lui de sanatate este mai fragila dacât ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica", se scrie pe pagina de Facebook a trupei.

"Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!", se mai spune în postarea citată.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, joi, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 412 noi cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 în judeţ, din care 269 în Timişoara, fiind cel mai mare număr de testaţi pozitiv într-o zi, din ultimele luni. Rata de infectare în municipiul reşedinţă a urcat 6,07 la mia de locuitori.


2944 de afisariNiciun comentariu
comenteaza