Kelemen Hunor: Marea majoritate a sporurilor vor fi anulate - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 3,9845vineri 26 feb 2021

Kelemen Hunor: Marea majoritate a sporurilor vor fi anulate

de I.B. Miercuri, 24 februarie 2021, 0:04
- a A+
Imagine
Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat, marţi, că marea majoritate a sporurilor acordate în prezent bugetarilor vor fi desfiinţate, începând cu anul viitor. Vicepremierul a precizat, într-o emisiune la Realitatea Plus, că sporurile ar putea fi înlocuite de premii pentru cei care fac performanţă şi sunt eficienţi, potrivit Agerpres.


"Urmează un proiect de lege prin care toate sporurile vor fi discutate şi marea majoritate a sporurilor vor fi anulate, fiindcă nu se poate prin ordonanţă de urgenţă. Trebuie o analiză foarte serioasă. (...) În acest an sporurile rămân în venitul de bază. (...) Marea majoritate a sporurilor trebuie să dispară şi eventual pentru ordonatorii principali de credite trebuie lăsată posibilitatea de a da premii pentru cei care au performanţă, pentru cei care au eficienţă şi atunci se poate diferenţia între oameni care îşi fac treaba aşa cum trebuie. Dar e nevoie de o analiză. Nu se poate face într-o lună de zile o asemenea analiză şi nu se poate prin ordonanţă de urgenţă", a subliniat Kelemen Hunor.

Acesta a adăugat că a fost o discuţie lungă în coaliţie privind sporurile bugetarilor şi că este convins că de anul viitor aceste sporuri nu vor mai exista.


4898 de afisaricool
srpc [utilizator], Miercuri, 24 februarie 2021, 2:18
+2/2
se oficializeaza rasplatirea doar a pilosilor
fk
cartofiprajiti [utilizator], Miercuri, 24 februarie 2021, 13:01
+1/1
daca se taie de la sanatate , vor pleca iar medici si asistenti in masa !cum ne re/guleaza unguri ...tara de 2 baNI
comenteaza