Djokovic și boicotarea sezonului din tenis - Răspunsul tăios al lui Nadal - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 3,9845vineri 26 feb 2021

Djokovic și boicotarea sezonului din tenis - Răspunsul tăios al lui Nadal

de A.I. Marţi, 23 februarie 2021, 10:59
- a A+
Imagine
​Pe durata Australian Open, Novak Djokovic a vorbit despre greutățile întâmpinate de jucători din cauza carantinei impuse de organizatori. Liderul mondial a precizat chiar că una dintre variante ar fi boicotarea sezonului. Rafael Nadal îi oferă un răspuns marelui său rival.


Mulți sporitivi au acuzat pe rețelele sociale dificultățile întâmpinate de-a lungul săptămânilor de carantină de la Melbourne.

Novak Djokovic le-a luat apărararea colegilor de circuit, sârbul precizând că s-ar putea ajunge chiar la boicotarea sezonului dacă jucătorii vor fi obligați la același fel de carantină precum cea din Australia.

Rafael Nadal nu este de acord cu punctul de vedere al rivalului său, ibericul afirmând că sportivii trebuie să se descurce așa cum pot, fiind o perioadă dificilă pentru toată omenirea, nu doar pentru jucătorii de performanță.

Ce spune Rafa despre o boicotare a sezonului din tenisul mondial

"Novak Djokovic are dreptate, dar doar dintr-un punct de vedere: lucrurile sunt grele pentru noi, în tenis, pentru că Guvernele țărilor unde există turnee schimbă constant regulile.

Dar un lucru e foarte clar, avem doar două opțiuni: fie oprim turul, fie mergem mai departe, suportând consecințele de rigoare.

Personal optez pentru a doua variantă. E greu pentru jucători, bineînțeles, să fie în carantină la fiecare turneu, să nu aibă voie să iasă din "bula" creată, să nu aibă voie să își aducă membrii staffului.

Stai departe de familie, pentru că nu are voie să călătorească alături de tine la aceste competiții. E mai greu decât a fost vreodată în trecut, clar.

Dar, pe de altă parte, dacă nu mai jucăm, ce se va întâmpla? Când vom relua din nou competițiile?

Sunt o mulțime de jucători care depind de banii din turnee. Dar nu e vorba doar de sportivi, sunt o mulțime de alți oameni care și-ar pierde slujbele dacă tenisul se oprește din nou " - Rafael Nadal , citat de tennisworldusa.org, conform Eurosport.10335 de afisaridreptate
drago [utilizator], Marţi, 23 februarie 2021, 11:31
+11/15
Desi sint un suporter al lui Djokovici ii dau dreptate lui Nadal. Cind toata lumea sufera si jucatorii de tenis trebuie sa se supuna unor exigente!
Rafa nu a inteles ca Djokovic e nemultumit
Susufler0 [utilizator], Marţi, 23 februarie 2021, 12:50
+5/7
de restrangerea confortului sau, nicidecum de greutatile marii mase de jucatori profesionisti !

De ce nu i-a amenintat domnu' Djoko pe oficialii ATP si pe oficialii principalelor turnee ATP din lume ca el nu va mai participa daca se mentine carantina stricta ?
Sa inceapa dand un exemplu personal si sa anunte ca nu se mai prezinta la RG, Wimbledon si US Open daca asa si pe dincolo !

PS. Pe pariu ca o sa vina mergand in dinti daca e nevoie si o sa stea si o luna in carantina la aceste turnee, doar ca sa participe, din dorinta de a le castiga si evident de a castiga multi bani ? ( In fond pt 21 de partide castigate in aceste trei grand slam-uri ar putea incasa peste 6 milioane de euro.)

PS. Pozitia lui Rafa este absolut corecta si arata cat de ipocrit este sarbul !
inca 2 comentarii comenteaza