FOTO Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva Covid-19 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 3,9845vineri 26 feb 2021

FOTO Larisa Iordache s-a vaccinat împotriva Covid-19

de Red. Sport Marţi, 23 februarie 2021, 8:14
- a A+
Imagine
​La Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino" a început campania de vaccinare împotriva COVID-19 a componenţilor loturilor olimpice. Primii sportivi pe care echipa medicală a COSR i-a programat saptamâna trecută la vaccinare au fost înotătorii şi săritorii în apă, iar luni a fost rândul gimnastei Larisa Iordache.

De asemenea, şi antrenorii Larisei, Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, au primit serul împotriva coronavirusului.

"Larisa se află în plină pregătire pentru concursul de calificare la JO Tokyo 2020, competiţia europeană de la Basel, din aprilie. Vaccinul de azi nu a împiedicat-o să intre în sala de antrenament şi să ne zâmbească la finalul zilei, şi ea, şi antrenorii! Succes, Larisa!

Încredere, Team Romania te aşteaptă în echipă! Tot azi au fost vaccinate persoane din staff-ul naţionalelor de fotbal şi a lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenţii loturilor olimpice la vaccinare", a anunţat COSR , conform News.ro.

View this post on Instagram

A post shared by LARISA IORDACHE \uD83D\uDC9C (@larisa_iordache)
1469 de afisariine mai e și piți asta?
Tayen [utilizator], Marţi, 23 februarie 2021, 8:25
0/2
Ce face ea?
La ceva ce tu nu poți
Dogul [utilizator], Marţi, 23 februarie 2021, 15:27
0/0
Dorele, o simplă căutare pe Wiki ți-ar rezolva golul informațional. Numără-i medaliile și-abia după aia să faci ca Șoșoacă
inca 2 comentarii comenteaza