FOTO Cum arăta Fuego în tinerețe - Imagini din perioada în care aborda un "pop-rock mai modern" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0118vineri 26 feb 2021

FOTO Cum arăta Fuego în tinerețe - Imagini din perioada în care aborda un "pop-rock mai modern"

de Red. Life Marţi, 5 ianuarie 2021, 8:51
- a A+
Imagine
​A împlinit 44 de ani în august, iar după numele de botez, Paul Ciprian Surugiu, nu ar putea fi recunoscut de prea mulți. Vorbim despre Fuego, cântărețul care are un fan club, dar și care este des ținta ironiilor de tot felul pe internet.


Cunoscut în special datorită colindelor, Fuego nu a avut parte de Sărbătorile de Iarnă pe care și le-ar fi dorit, concertele sale din toată țara (așa cum a precizat artistul) fiind anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Nu a abordat însă mereu stilul din prezent (colinde, muzică ușoară, etc), el interpretând în adolescență (începutul anilor 90) un alt gen: "un pop-rock mai modern ", după cum a precizat chiar Fuego pe pagina personală de Facebook.

Pagină personală care are puțin peste 275.000 de urmăritori. Tot acolo, puteți găsi și premiile (pe coloana din stânga) cu care artistul se poate lăuda după peste 15 ani de activitate.

Ce spune Fuego în ultima postare de pe Facebook:

"Iată mai jos câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor 90. Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul".

Sursa foto:
Paul Surugiu-Fuego / FacebookPostarea lui Fuego:8227 de afisarisi?
sisif.sisif [utilizator], Marţi, 5 ianuarie 2021, 11:12
+9/11
satyrule, nici mie nu imi place cum canta.
dar imagineaza-ti ca e copilul tau, nascut gay in romanica si are succesul lui, against all the odds. pentru taria mentala eu il admir totusi
.
Annona [utilizator], Marţi, 5 ianuarie 2021, 9:35
+6/14
Lasa, ca e de preferat un asemenea trecut decat al unui politician despre care se scria lunile trecute ca la varsta asta cocheta cu garda de fier.
inca 6 comentarii comenteaza