Orban: Posibili parteneri pentru formarea majorităţii parlamentare sunt USR, PMP, UDMR - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0034sâmbătă 23 ian 2021

Orban: Posibili parteneri pentru formarea majorităţii parlamentare sunt USR, PMP, UDMR

de I.B. Vineri, 27 noiembrie 2020, 0:56
- a A+
Imagine
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi seară, la B1 TV, că posibili parteneri cu care liberalii ar putea face majoritate parlamentară după alegeri sunt USR, PMP şi UDMR.


"Aşteptăm să vedem rezultatele alegerilor, în momentul în care avem rezultatele vom şti care sunt posibilităţile de formare a unei majorităţi parlamentare. Din start excludem orice fel de colaborare cu PSD, deci, practic, posibili parteneri sunt USR, PMP, UDMR, cam atât", a spus Orban la B1 Tv, întrebat cu cine va face PNL majoritate parlamentară după alegerile din 6 decembrie, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă partidul lui Victor Ponta este exclus din această ecuaţie a majorităţii parlamentare, Orban a spus: "Ponta a fost preşedintele PSD, el de fapt are un PSD mai micuţ. Nu e mare diferenţă, adică aproape nu e nicio diferenţă. Eu nu îl uit pe Victor Ponta din perioada în care era preşedinte PSD şi premier, în perioada respectivă fiind în opoziţie, deşi o parte din partidul meu o bucată de vreme... deci eu eram într-o opoziţie aproape radicală. Pactul de coabitare, mai ţineţi minte? După o campanie în care practic Băsescu a fost transformat în inamicul public numărul 1, s-a dus frumuşel fără să ne spună nimic şi a semnat un pact de coabitare cu Băsescu".

Întrebat dacă el va fi viitorul premier după alegerile parlamentare, Orban a spus: "Cred că da".


785 de afisariMinciunica Orban
voxpopulix [utilizator], Vineri, 27 noiembrie 2020, 3:29
+2/8
Asa ati spus de ani de zile dar cand vine votul tot ce va spune PSD-ul votati.

Iar PMP si UDMR sunt, alaturi de voi si PSD, tot parte din mafia care conduce romania de 30 de ani.
Mda
imi_pasa_de_romania [utilizator], Vineri, 27 noiembrie 2020, 1:37
0/6
Fix in UDMR imi pun sperantele... prostituatele nr 1 ale politicii locale... cat despre Orban premier, discutabil. Nu zic sa fie Ciolos, dar hai sa nu ne aventuram...

Eu as rade in hohote daca USR+ vor lua voturi mai multe la Parlamentare decat PNL. Nu cred ca se intampla dar ar fi maxim. L-as si vedea pe Orban iesind triumfator "da, sigur USR vor aprecia experienta mea de premier si accept sa fiu, in cel mai umil mod posibil; nu, nu mi-au facut oferta, dar e evident deja, nu? Alt premier? Imposibil, mai premier ca mine nu cred... "
inca 1 comentariu comenteaza