PeBloguri: Declarație de Credință în România a umaniștilor, la Mausoleul de la Mărășești - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0034sâmbătă 23 ian 2021
Articol susținut de PeBloguri

PeBloguri: Declarație de Credință în România a umaniștilor, la Mausoleul de la Mărășești

Joi, 26 noiembrie 2020, 15:48
- a A+
Imagine
​​O delegație umanistă a depus coroane la Mausoleul de la Mărășești, "în cinstea eroilor care s-au jertfit în Primul Război Mondial pentru apărarea și întregirea teritoriului național și pentru Credința în România, prin sacrificiul cărora a fost posibilă Marea Unire de la 1 decembrie 1918".


Printre cei prezenți s-au numărat Daniel Ionașcu și Ramona Ioana Bruynseels, doi dintre candidații pe care Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) îi propune pentru Senatul României.

Cei doi au vorbit despre semnificația gestului și despre speranța că, după 30 de ani de conflicte politice, românii vor găsi din nou puterea să se unească.

"Marile victorii care ne-au marcat istoria și ne-au salvat națiunea au fost realizate prin sacrificiul eroilor noștri și cu ajutorul lui Dumnezeu. Victoria de la Mărășești a salvat sufletul românesc de robie, de frică, de dezbinare! Eroii de la Mărășești au deschis calea Marii Uniri. Acesta este motivul pentru care noi, umaniștii, am ales să venim astăzi aici, să ne cinstim eroii și să ne mărturisim dorința sinceră de a deschide drumul unei noi uniri, a sufletului românesc în credința creștină", a spus Daniel Ionașcu, președinte executiv al PPU (social-liberal).

Citește articolul integral pe site-ul PeBloguri

Acesta este un conținut sponsorizat și nu reprezintă opinia HotNews.ro/ Articol susținut de PeBloguri


1823 de afisariNiciun comentariu
comenteaza