Video Un feribot cu 400 de pasageri la bord a eșuat în Finlanda - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0922duminică 29 nov 2020

Video Un feribot cu 400 de pasageri la bord a eșuat în Finlanda

de N.O. Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, 21:59
- a A+
Imagine
Un feribot de pasageri cu peste 400 de persoane la bord a eșuat în insulele finlandeze Aland din Marea Baltică, anunță BBC, potrivit Mediafax.


Viking Grace a eșuat aproape de portul Mariehamn. Oficiali ai gărzii de coastă au declarat că nava se află pe stânci, dar viețile pasagerilor nu sunt în pericol imediat.Nava, deținută de compania Viking Line, se îndrepta spre capitala suedeză, Stockholm, de la Turku, Finlanda.
Incidentula avult loc sâmbătă la prânz. Cauzele incidentului nu sunt clare, încă.

Într-o declarație, Viking Line a spus că scafandrii vor inspecta coca navei, înainte de a se lua o decizie cu privire la acțiuni ulterioare.

Compania a spus că pasagerii vor petrece noaptea pe navă și a descris situația de la bord ca fiind "calmă". Nu au fost raportate răniri în rândul celor 331 de pasageri și 98 de membri ai ecipajului.
5501 afisariCineva a ramas fara motoare
feroviarul123 [utilizator], Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, 22:31
+3/5
Straniu ca nu a aruncat ancorele. Sau a rama si fără ele.Multa lume crede ca navele moderne sunt imune la acțiunea vântului ,dar în realitate deoarece sunt foarte înalte sunt mai influențabile decât un velier, pentru ca la un velier poți sa cobori pânzele. Saracul ferry a rămas fără motoare si deci fără capabilitatea de a se guverna. Ei bine cum nu sunt victime e doar o poveste interesanta.
Cam asa a facut Tudorache
TheFreeOne [utilizator], Sâmbătă, 21 noiembrie 2020, 23:25
+3/3
Cu bugetul PS1.
Zilele astea e chemat la discutii. Poate va fi cazat la beciul domnesc, ramane de vazut.
inca 9 comentarii comenteaza