VIDEO Orban, despre restricțiile anunțate în Europa: România nu se află în situația altor țări - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2570joi 21 oct 2021

VIDEO Orban, despre restricțiile anunțate în Europa: România nu se află în situația altor țări

de G.S. Duminică, 1 noiembrie 2020, 11:01
- a A+
Imagine
România nu se află în situația altor țări europene care au impus restricții în urma unor creșteri dramatice a numărului de cazuri de coronavirus, spune Ludovic Orban. Dacă vor fi necesare alte măsuri, vor fi luate, a adăugat premierul, potrivit Mediafax.


Întrebat, duminică, la Arena Națională, unde a fost amenajat un call center DSP, despre restricțiile impuse de multe țări europene, tocmai pentru a putea avea parte de o posibilă relaxare în perioada Crăciunului, Orban a răspuns:

"Măsurile luate de diferitele țări europene au fost în urma unor creșteri dramatice a numărului de cazuri. România nu se află în situația altor țări ca și număr de infectări și mai ales ca ritm de creștere a numărului de infectări zilnice. Noi am prevăzut astfel de măsuri, uitați-vă la Germania, a închis restaurantele, teatrele. Noi am închis peste tot unde s-a depășit rata de 3 la mie. Am interzis încă de la prelungirea stării de urgență evenimentele private de tip nunți, botezuri".

În ce privește eventuale restricții de circulație în București, premierul a afirmat că autoritățile vor evalua efectele măsurilor care au fost adoptate în urmă cu aproape două săptămâni.

"În București va exista o decizie legată de continuarea măsurilor care au fost adoptate. Dacă vor fi necesare alte măsuri după evaluări, vom lua decizii și le vom anunța public", a declarat Orban.3221 de afisariCea mai buna minciuna este adevarul !
Radu I [utilizator], Duminică, 1 noiembrie 2020, 12:01
+3/3
Cui ajuta cosmetizarea situatiei din Romania si comparatiile total anacronice cu statele din Europa, cand la noi numarul testarilor este mult mai mic ? Cand situatia din spitalele romanesti este dezastuoasa , tu vii si te ascunzi dupa niste rezultate false, incerci sa duci in eroare populatia ca totul este sub control ? La ce ajuta aceasta atitudine fals optimista ? Iesiti din politica minciunii ca va autoerodati situatia politica si alegerile sunt aproape.
Ba popor!
Gigi Kent [utilizator], Duminică, 1 noiembrie 2020, 12:31
+2/6
Sa va intre in cap! Pana pe 7 Decembrie nu se poate iar stare de urgenta. Ca sunt alegerile. Ce dracu? Daca (prin minune) scade numarul de infectari pana pe 7 Decembrie nu va mai trebui stare de urgenta. Daca situatia ramane la fel sau escaladeaza atunci "cu placere" dar numai si numai dupa 7 Decembrie. Ce e asa greu de inteles? La fel si cu maririle de taxe. Sigur pana pe 7 Decembrie nu creste nici o taxa.
inca 1 comentariu comenteaza