Orban, despre trecerea lui Rafila şi Streinu Cercel la PSD: E o decizie pentru care vor fi huliți. Mi se pare o greșeală gravă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1525sâmbătă 31 oct 2020

Orban, despre trecerea lui Rafila şi Streinu Cercel la PSD: E o decizie pentru care vor fi huliți. Mi se pare o greșeală gravă

de Redactia Duminică, 18 octombrie 2020, 22:06
- a A+
Imagine
Decizia medicilor Alexandru Rafila şi Adrian Streinu Cercel de a trece la PSD și de a candida din partea acestui partid la alegerile parlamentare este "una gravă, pentru care vor fi huliți", consideră liderul PNL, Ludovic Orban.

  • "Cum să te duci tu, Alexandru Rafila şi Streinu Cercel, care au fost în frontul de luptă anti-COVID, să te duci la PSD? Oare ce a putut să le promită? Să te duci să candidezi la PSD care a torpilat sistematic timp de şapte luni de zile tot efortul autorităţilor făcut pentru a limita creşterea numărului de cazuri? Eu, personal, nu pot să înţeleg. Este o decizie pentru care vor fi huliţi", a declarat Ludovic Orban, duminică seară, la B1 TV.
El mai crede că cei doi medici şi-au pierdut credibilitatea în opiniile pe care le exprimă legat de pandemie.
  • "Când e nevoie de fiecare om care e implicat, mi se pare o greşeală gravă pentru ei ca oameni care au fost implicaţi în activitate şi au avut rezultate să te duci să-ţi depui candidatura la PSD, mi se pare un fel de abandon în luptă", a adăugat Orban.
Managerul Institutului "Matei Balş" din Capitală, Adrian Streinu Cercel, candidează la alegerile parlamentare din partea PSD, el aflându-se pe locul al doilea, după Gabriela Firea, pe lista pantru Senat, a anunțat liderul PSD Marcel Ciolacu, duminică, într-o conferință de presă susținută alături de Cercel. Reamintim că lista PSD la Camera Deputaților va fi deschisă de medicul Alexandru Rafila.


2276 de afisariRafila era PSDist in 2011, nimic nou
emil bobu [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 23:13
+12/12
Iar Streinu-Cercel, cu banii ingropati peste hotare, facea invarteli populiste cu Firea, cu "marea testare din Bucuresti".

Deci nu s-a schimbat nimic. Au nevoie de imunitate pentru toate mizeriile pe care le-au comis acum in pandemie.
Eu nu cred ca au trecut, erau deja
UnOarecare [utilizator], Duminică, 18 octombrie 2020, 23:09
+11/11
dar nu oficial
inca 3 comentarii comenteaza