Arafat le recomandă românilor să nu-şi cumpere concedii în străinătate la iarnă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0922duminică 29 nov 2020

Arafat le recomandă românilor să nu-şi cumpere concedii în străinătate la iarnă

de I.B. Miercuri, 14 octombrie 2020, 22:25
- a A+
Imagine
Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, îi inviă pe cei care critică măsurile luate de autorităţi să propună soluţii pentru gestionarea crizei sanitare, el arătând că măsurile impuse de România sunt similare cu cele adoptate de alte state europene şi promite că propunerile primite vor fi analizate. În ceea ce priveşte programarea concediilor de final de an, Arafat i-a sfătuit pe cei care intenţionau să plece din ţară să nu îşi facă planuri, potrivit News.ro .

"Singurul mod prin care putem să trecem prin asta este să lucrăm împreună. Cei care au de criticat, dacă pot să vină cu soluţii mai bune, e foarte bine, să le propună! Dacă nu pot să vină cu soluţii mai bune, atunci să accepte soluţiile care sunt date, iar îndemnarea populaţiei la nerespectarea regulilor înseamnă îndemnarea populaţiei la a deveni, cel puţin unii dintre ei, victimele infecţiei şi poate unele rude ale lor sau chiar ei victime în sensul să-şi piardă viaţa. (...) Cine are propuneri mai bune, mai consistente, să le propună să le trimită şi putem să le analizăm", a afirmat secretarul de stat din MAI la TVR.


În ceea ce priveşte eventualele planuri pentru vacanţa de iarnă, oficialul MAI a menţionat, răspunzând unei întrebări, că nu i-ar sfătui pe români să îşi cumpere concedii în străinătate din cauza lipsei de predictibilitate la nivel mondial.

"Vă spun foarte direct şi sincer: hai să ne uităm care e situaţia, nimeni nu ştie ce va fi într-o lună, două, trei. Nimeni. Deci riscul este să-ţi iei bilet, să plăteşti banii şi în final să nu ajungi acolo, cine doreşte să facă ceva mai bine rămâne în ţară şi organizează în ţară, să putem ce putem organiza, dar riscul de a face planuri cu plecat în alte ţări este unul semnificativ, fiecare face cum crede, dar trebuie să înţeleagă că există şi riscul ca ţara respectivă să impună restricţii, nu neapărat România, şi să nu poată să ajungă. Asta realitatea situaţiei în care ne aflăm în acest moment", a adăugat Raed Arafat.5483 de afisariAsta nu stie ce venituri au romanii
voxpopulix [utilizator], Miercuri, 14 octombrie 2020, 23:51
+4/6
Crezi ca ne permitem sa facem concediile in Romania? Si nu vorbesc de Poiana Brasov, vorbesc in general.

Sa bag bani in evazionisti din HORECA, cu calitate zero si servicii de doi lei. Sa stai in camere nerenovate de ani de zile la pret de Grecia, undeori chiar Italia?

Sa te jefuiasca interlopii in plina zi si cand mergi la politie sa vezi ca tot Interlopi sunt angajati?

Nu multumesc.
"Cap de mici"
anton_carpati [utilizator], Joi, 15 octombrie 2020, 3:42
+1/3
Bravo, Paraziții.
inca 3 comentarii comenteaza