VIDEO Nicuşor Dan o compară pe Gabriela Firea cu Elena Ceauşescu - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1525sâmbătă 31 oct 2020

VIDEO Nicuşor Dan o compară pe Gabriela Firea cu Elena Ceauşescu

de I.H. Miercuri, 23 septembrie 2020, 19:40
- a A+
Imagine
Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a prezentat miercuri un document intern semnat de Gabriela Firea în 10 august 2018 potrivit căruia directorii din Primărie și din instituțiile subordonate nu au voie să transmită informaţii publice consilierilor generali, fără acordul ei. "Ne-am întors, deci, la epoca cabinetului numărul doi, în care tot ce se întâmpla în ţara asta trebuia să aibă viza de la tovarăşa Elena Ceauşescu", a afirmat Nicușor Dan.
Nicușor Dan a prezentat miercuri, într-o conferință de presă, o notă de serviciu datată 10 august 2018, ziua intervenției brutale a jandarmilor la protestul din Piața Victoriei, prin care șefilor din primărie și directorilor de instituții din subordinea PMB li s-a impus să nu dea informații sau documente Consiliului General al Municipiului București fără acordul ei.

"Ne-am întors, deci, la epoca cabinetului numărul doi, în care tot ce se întâmpla în ţara asta trebuia să aibă viza de la tovarăşa Elena Ceauşescu. Cum este posibil aşa ceva în 2018? Cum pot directorii aceia să aibă iniţiativă? Cum pot consilierii generali să decidă în numele bucureştenilor în mandatul pe care bucureştenii li l-au dat, când ei nu au acces la informaţiile publice din Primărie? Este, deci, o lege a tăcerii pe care primarul general a impus-o în interiorul Primăriei Generale, tocmai pentru a proiecta, pe banii noştri, o realitate diferită decât aceea pe care o trăim cu toţii", a afirmat Nicușor Dan.

El a reamintit că a invitat-o de mai multe ori pe Gabriela Firea la o dezbatere electorală, însă aceasta a refuzat.


2250 de afisariehh
transpenibilus [utilizator], Miercuri, 23 septembrie 2020, 20:44
+11/13
PSD trebuie scos in afara legii si desfiintat.
Mă tem că în această comparație
comentatordiletant [utilizator], Miercuri, 23 septembrie 2020, 20:29
+7/9
marea nedreptățită e Ceaușeasca...
inca 11 comentarii comenteaza