VIDEO Maimuța hoață, amatoare de selfie-uri - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1529miercuri 23 sep 2020

VIDEO Maimuța hoață, amatoare de selfie-uri

de N.O. Miercuri, 16 septembrie 2020, 22:28
- a A+
Imagine
Un student malaezian căruia i-a fost furat telefonul mobil în timp ce dormea a identificat vinovatul: o maimuță care și-a făcut selfie-uri cu dispozitivul înainte de a-l abandona, relatează AP News.


Zackrydz Rodzi, 20 de ani, a spus miercuri că telefonul său mobil lipsea din dormitor când s-a trezit sâmbătă. Acesta a găsit protecția telefonului sub pat, dar în casă nu exista niciun semn al vreunui jaf.

Când tatăl său a văzut o maimuță ziua următoare, el s-a lansat într-o acțiune de căutare în jungla din spatele casei. Folosind telefonul fratelui pentru a suna pe dispozitiv, tânărul l-a descoperit în noroi sub un palmier. Dar supriza cea mai mare a fost când și-a verificat telefonul și a găsit mai multe selfie-uri ale unei maimuțe și video-uri înregistrate cu telefonul său.

"Unchiul meu glumea că poate maimuța și-a făcut niște selfie-uri cu telefonul... Așa că atunci când am verificat galeria foto, am fost șocat. Fața suspectului a apărut pe ecran. A fost amuzant", a spus Zackrydz.

Majoritatea imaginilor erau în ceață, dar în unele se poate distinge fața maimuței.

El a spus că probabil primatul a crezut că este mâncare, din cauza carcasei colorate.

2797 de afisaride unde putem intelege
..13 [utilizator], Joi, 17 septembrie 2020, 3:55
0/0
Ca pana si o maimuta stie sa foloseasca un telefon mobil si este o atractie asa de mare incat risca orice pentru a isi satisface o dorinta.

Este interesant rau de tot.
comenteaza
Cookie Settings