Pagină falsă de Facebook creată în numele candidatului USR-PLUS la şefia CJ Iaşi, ştearsă prin decizia instanței - Hotnews Mobile
1 € 1 USD duminică 20 iun 2021

Pagină falsă de Facebook creată în numele candidatului USR-PLUS la şefia CJ Iaşi, ştearsă prin decizia instanței

de I.H. Miercuri, 16 septembrie 2020, 17:40
- a A+
Imagine
O pagină falsă de Facebook creată în numele candidatului USR-PLUS la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, Marius Bodea, a fost ştearsă de către Facebook, după ce Judecătoria Iaşi a admis cererea formulată de Bodea. El acuză că pagina este o "scamatorie marca Costel Alexe", candidatul PNL la șefia CJ.


Candidatul USR-PLUS la preşedinţia CJ Iaşi, Marius Bodea, afirmă, într-un comunicat de presă, că instanţa a admis cererea sa de ordonanţă preşedinţială şi a dispus obligarea Facebook să îndepărteze temporar pagina "Alături de Marius Bodea", creată fără acordul său. Pagina este deja inactivă.

Decizia instanței nu este definitivă.

Marius Bodea acuză că pagina de Facebook este o "scamatorie marca Costel Alexe", candidatul PNL la șefia CJ.

"Pagina de Facebook Alături de Marius Bodea este o scamatorie marca Alexe Costel și a fost scoasă în afara legii ieri de către instanțele ieșene. Publicând aparent conținut favorabil au reușit să obțină audiențe cu fanii mei și au început să posteze în numele meu pe toate grupurile din județul Iași. Așa cum intuiam, pe final de campanie au început să facă aprecieri otrăvite inclusiv despre campania Alianța USR PLUS Iași, iar pe mine personal m-au blocat ca să nu mai pot comenta pe această pagină", susține Bodea.


1000 de afisariJocuri murdare
imi_pasa_de_romania [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 18:34
+5/5
Cand nu ai nicio sansa impotriva cuiva, mai bine il murdaresti.

Daca chiar e vorba de Alexe, poate realizeaza ca face rau si consatenilor dar ajuta si gloata pecerista. Sau poate nu ii pasa.
mizeria PSD este nelimitata...
Dr.Mythnick [utilizator], Miercuri, 16 septembrie 2020, 18:29
+4/4
mizeria PSD este nelimitata...
inca 1 comentariu comenteaza