VIDEO NBA: Denver Nuggets s-a calificat în finala Conferinţei de Vest / Revenire de la 1-3 cu LA Clippers - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1529miercuri 23 sep 2020

VIDEO NBA: Denver Nuggets s-a calificat în finala Conferinţei de Vest / Revenire de la 1-3 cu LA Clippers

de Silviu Dumitru Miercuri, 16 septembrie 2020, 9:24
- a A+
Imagine
Echipa Denver Nuggets s-a calificat în finala Conferinţei de Vest a campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA), după ce s-a impus cu scorul de 104-89 în cel de-al şaptelea meci împotriva formaţiei Los Angeles Clippers, disputat marţi seara în "bula" de la Disney World, în Florida, informează Agerpres.
Nuggets a avut o revenire spectaculoasă în această confruntare, după ce a fost condusă cu 3-1 la general, obţinând trei victorii consecutive în faţa lui Clippers, una dintre marile favorite la titlu în acest sezon, aşa cum reuşise şi în turul precedent, în duelul cu Utah Jazz (4-3).

În ultimul act al Conferinţei de Vest, Denver Nuggets o va avea ca adversară pe Los Angeles Lakers, formaţia superstarului LeBron James, care a eliminat-o în semifinale, cu 4 victorii la 1, pe Houston Rockets.

În Conferinţa de Est s-a disputat deja primul meci al finalei dintre Miami Heat şi Boston Celtics, câştigat de baschetbaliştii din Florida cu 117-114 după prelungiri. Vezi aici rezumatul confruntării.


1103 afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings