Tătaru: Nimeni nu este pregătit să facă experimente cu copiii şi cu profesorii; sunt nişte reguli, trebuie să le menţinem - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1874sâmbătă 26 sep 2020

Tătaru: Nimeni nu este pregătit să facă experimente cu copiii şi cu profesorii; sunt nişte reguli, trebuie să le menţinem

de I.B. Luni, 14 septembrie 2020, 21:57
- a A+
Imagine
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a îndemnat luni seară, la Digi 24, la respectarea în şcoli a regulilor privind purtarea măştii, distanţarea şi folosirea dezinfectantului şi a accentuat că renunţarea la acestea ar implica experimente pe care Guvernul României nu îşi permite să le facă.


"Noi nu am discutat de curaj, am discutat de precauţii. În condiţiile în care vom vedea că avem o transmitere comunitară scăzută, că avem toate condiţiile încât să putem avea şi distanţare, în care putem să fim siguri că se respectă regulile de igienă, în care să putem fi siguri că există şi dezinfectantul, în care putem fi siguri că cineva urmăreşte aceste activităţi, ne gândim. Dar, în acest moment, nu suntem în situaţia să putem lăsa libertatea (...). Nu. Sunt nişte reguli pe care trebuie să le menţinem: masca, distanţarea, dezinfectantul. Haideţi să păstrăm aceste reguli. Cred că nimeni nu este pregătit să facă experimente cu copiii şi cu profesorii", a spus Tătaru la Digi 24.

Nelu Tătaru, care a fost întrebat dacă ar avea curajul să lase şcolilor deciziile privind purtarea măştii sau cântatul la orele de muzică, precum în landul Baden-Württemberg din Germania, a afirmat că, până acum, la noi în ţară, respectarea regulilor a dus la "rezultate bune şi ne ajută să trecem peste acest moment pandemic", citează Agerpres.


1373 de afisaritartarule
Ulad [utilizator], Luni, 14 septembrie 2020, 22:49
+3/3
tu si desteapta de la educatie sunteti cei mai eficienti exponenti ai campaniei electorale a PSD, as spune chiar varful de lance. Cine va vede si aude nu mai voteaza cu PNL in veci. Va multumesc pentru prestatia plina de competenta. In fond, lunile trec, banii vin, desteptul satului e cel care va tine. In orice caz, tipul vostru de demnitate profesionala este mult sub nivelul demnitatii unui medic sau dascal. De nivel ministerial, nici nu se cade sa mai vorbim.
PSD si Dragnea sunt de vina
patrunjel [utilizator], Marţi, 15 septembrie 2020, 0:07
0/0
PSD si Dragnea sunt de fapt de vina, Tataru e doar o victima a lor.
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings