Fiul unei judecătoare din Argeş a înjunghiat doi minori. Agresorul este nepotul unui fost prefect şi parlamentar - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1529miercuri 23 sep 2020

Fiul unei judecătoare din Argeş a înjunghiat doi minori. Agresorul este nepotul unui fost prefect şi parlamentar

de R.M. Vineri, 11 septembrie 2020, 17:51
- a A+
Imagine
Un adolescent de 16 ani, care este fiul unei judecătoare din Argeș și nepotul unui parlamentar, a fost reținut de poliție după ce a înjunghiat doi minori, scrie adevarul.ro .


Potrivit sursei citate, adolescentul este "fiul unei cunoscute judecătoare şi nepotul social-democratului Constantin Tămagă, fost prefect şi senator de Argeş". Acesta, pe fondul unei dispute cu alți adolescenți, "l-a tăiat pe un tânăr în zona gâtului, iar pe un altul în zona toracelui".

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș a anunțat vineri că tânărul a fost reținut pentru 24 de ore.

Și fiul fostului senator, Traian Tămagă, a fost implicat într-un scandal, în 2013, când şi-a bătut logodnica şi a ameninţat-o că îi dă foc, chiar înainte de nuntă, mai notează adevărul.ro.


6591 de afisariBun baiat!
comentacu [utilizator], Vineri, 11 septembrie 2020, 18:00
+18/18
Duduienii recruteaza personal. Asta cred ca a vrut sa isi blindeze CV-ul cu experienta profesionala ca sa il recruteze aia, si mai departe sa intre in politica pe listele PSD.
mmmmm
real didi [utilizator], Vineri, 11 septembrie 2020, 18:07
+18/18
odraslele satrapilor judeteni... prin anii 90 erau copiii prefectului de dolj, raducanoiu, costi si alina, care faceau scandal prin craiova, plus fiul judecatorului covei din craiova, iustin covei, care avea vreo 10 dosare penale... acum, iata nepotii de senatori preiau stafeta. aferim, tara de cacao...
inca 13 comentarii comenteaza
Cookie Settings