FOTO Smiley, postare inedită cu Gina Pistol - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1529miercuri 23 sep 2020

FOTO Smiley, postare inedită cu Gina Pistol

de Red. Life Duminică, 6 septembrie 2020, 11:53
- a A+
Imagine
Formează un cuplu de peste trei ani de zile, dar continuă să aibă o relație care se desfășoară departe de ochii lumii și a presei tabloide. Smiley, pe numele său Andrei Tiberiu Maria, și Gina Pistol s-au prezentat pe Instagram într-o postură în care fanii și-ar dori să-i vadă mai des.

Mult timp au fost zvonuri, iar apoi ele au început să prindă contur: Smiley și Gina Pistol formează un cuplu deja de peste trei ani de zile.

Relația lor are însă loc departe de presa de scandal, iar imaginile cu cei doi împreună sunt adevărate rarități.

Cântărețul a postat duminică pe contul personal de Instagram o imagine cu iubita sa, Smiley scriind următoarele: "O duminica linistita va doresc! Aminti-va de voi, de ce va bucura, de ce va motiveaza...Si incepeti saptamana viitoare cu optimism si incredere! Va fi bine!".

Este una dintre puținele imagini în care cântărețul se afișează cu jumătatea sa. În prima oră de la postare, imaginea adunase deja peste 38.000 de aprecieri.

"Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea.

Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note.

Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu", spunea Smiley în vara acestui an pentru revista Viva.

View this post on Instagram

O duminica linistita va doresc!Aminti-va de voi,de ce va bucura,de ce va motiveaza...si incepeti saptamana viitoare cu optimism si incredere!Va fi bine!


A post shared by smiley_omul (@smiley_omul) on14864 de afisaricine?
AnderT [utilizator], Duminică, 6 septembrie 2020, 12:49
+8/8
nu dar nu stiu cine este :)
Cine-s ăștia?
prec [utilizator], Duminică, 6 septembrie 2020, 14:34
+7/7
Cu ce se ocupă?
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings