Florin Cîţu: Din punct de vedere economic, mâine aş da drumul restaurantelor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1529miercuri 23 sep 2020

Florin Cîţu: Din punct de vedere economic, mâine aş da drumul restaurantelor

de I.B. Marţi, 25 august 2020, 23:32
- a A+
Imagine
Sectorul HoReCa este un sector foarte important pentru România, a afirmat marţi, la Realitatea Plus, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, precizând că din punct de vedere economic ar deschide restaurantele "mâine", însă este vorba şi despre sănătate, motiv pentru care decizia trebuie luată împreună cu cineva din acest sector, potrivit Agerpres.


"Este un sector afectat. Şi dacă mă întrebaţi pe mine - şi aici vorbesc doar din punct de vedere economic - mâine aş da drumul restaurantelor. Eu susţin şi am susţinut toată economia, din punct de vedere economic, să nu o închidem. Dar nu este doar economic aici, este vorba şi de sănătate şi de aceea întotdeauna această decizie trebuie luată împreună cu cineva din sănătate. Mâine (miercuri, n.r) este o întâlnire cu industria şi sper să găsească o soluţie pentru că este foarte important. Vă spun, din punct de vedere economic, avem nevoie de acest sector să fie sănătos, puternic şi pe picioarele lui", a declarat, marţi seara, la Realitatea Plus, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu.

Ministrul Finanţelor a subliniat că deja au fost luate măsuri pentru a sprijini acest sector şi susţine întru totul deschiderea.


1824 de afisariOMG
GDP [utilizator], Marţi, 25 august 2020, 23:51
0/2
"mâine AȘ da drumul restaurantelor." - formulare de stapan/conducator suprem. Atentie la vocabular, ca va da de gol, spune multe!
Felicitari!
mongolul [utilizator], Miercuri, 26 august 2020, 9:51
0/0
Desigur, economic am face una, medical alta. Pandemia incurca pe toata lumea. Din pacate, sunt rauvoitori care vor sa exploateze -electoral- situatia.
In ce priveste vobularul, este un "daca" inainte de afirmatia incriminata de OMG. Vedeti ce inseamna acest "daca". Este nevoie de traducator? Sau sa deseneze cineva?
comenteaza
Cookie Settings