Adevărul: Dovada că ştabii Poliţiei au bătut palma cu Clanul Duduienilor. Imagini de la întâlnirea de taină dintre oamenii legii şi interlopi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1529miercuri 23 sep 2020

Adevărul: Dovada că ştabii Poliţiei au bătut palma cu Clanul Duduienilor. Imagini de la întâlnirea de taină dintre oamenii legii şi interlopi

de S.J. Marţi, 25 august 2020, 18:31
- a A+
Imagine
Ofiţeri de rang înalt din Poliţia Română s-au întâlnit cu Elvis Pian şi reprezentanţii Clanului Duduianu în noaptea de 8 spre 9 august, pentru a negocia condiţiile de înmormântare a lui Emi Pian, relatează Adevărul .


Imaginile confirmă versiunea relatată de Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, care spune că s-a întâlnit în noaptea de 8 spre 9 august cu şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, cu şeful Poliţiei Sector 5, Cătălin Păştin, şi cu şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet.

Liderul Clanului Duduianu, Emi Pian, fusese înjunghiat mortal în dimineaţa zilei de 4 august , de către Gheorghe Richard Emanuel, la sfârşitul unei partide de barbut care ţinuse toată noaptea precedentă. În momentul filmărilor obţinute de "Adevărul", trupul lui Emi Pian se afla deja de 3 zile depus acasă, iar poliţiştii încercau să îi convingă pe interlopi să-l mute de acolo în Biserica "Cuvioasa Parascheva" din cartierul Rahova al Capitalei.

Vezi înregistrarea video și restul poveștii pe Adevărul .


15516 afisari...
tirolez [utilizator], Marţi, 25 august 2020, 18:40
+43/51
Intr-o tara normala si-ar da demisia azi. Adica sefii politiei se milogesc de mafie si tot ca mafia iese in final? Macar daca trimiteau unii mai mici in grad.
asta e buna...
alexman1 [utilizator], Marţi, 25 august 2020, 18:54
+35/43
Ce rusine nationala. Cum e posibil asa ceva??? Oare sefii astia nu gandesc deloc? Nu au studii superioare? Sau sunt de nivelul celui din Piatra Neamt care a socat o tara intreaga???
Bai oare de ce sunteti asa de incompetenti?Cum de ajung in functii astfel de elemente?
E chiar coruptie generalizata in tara asta???
inca 29 de comentarii comenteaza
Cookie Settings