Pegas, hoinarul business - serial LIFE pe Facebook Istodor, Perspektiva, Hotnews începând de duminică, 23 august, ora 20 - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0875duminică 29 nov 2020
PERSPEKTIVA​

Pegas, hoinarul business - serial LIFE pe Facebook Istodor, Perspektiva, Hotnews începând de duminică, 23 august, ora 20

de Eugen Istodor Joi, 20 august 2020, 8:26
- a A+
Imagine
​​Nu știau să facă business. Dar au dat cea mai mișto afacere. Habar n-aveau ce-i așteaptă. Și au trecut prin momente de desnădejde, de sărăcie. Dar au crezut că vremea bicicletei va veni și au crezut în țăcăneala lor: Pegas. S-au jucat cu nostalgia românilor și au dat un produs care primul reper în mințile contemporanilor. "Pegas, hotnarul business" este povestea fără pereche a unui business de succes, dar mai ales a unor oameni, suflete înfierbântate și minți încrâncenate, care-n viața lor nu s-au lăsat oricât de greu le-a fost. Andrei Botescu și Alexandru Manda, cofondatori PEGAS, vor fi LIFE pe Facebook în fiecare duminică. Start 23 august, ora 20.


Câți dintre oamenii de afaceri au chef să-și spună povestea. De fapt, niciunul. Unul n-ar vorbi despre începuturi, despre depresii, nebunia începutului, lipsa de bani pentru investiții, despre vremurile în care în România bicicleta nu era la modă.Oamenii de afaceri urcați pe sacii lor de bani dau lecții de marketing de parcă bogăția și succesul sunt tot ce le-a dat lor mama la naștere. Ne omoară cu investiții, oportunități, profit și alte cuvinte după care-și ascund orele de muncă aiurea, orele de lene, orele de lipsă de inspirație.

Andrei Botescu și Alexandru Manda vor altfel. Să nu ocolească o clipă momentele negre din viața lor. Și de ce ar face-o? Ce să ascundă? Primul milion? Hahaha! Contracte "la negru"? Hahaha. "Pegasul" reinventat de Botescu și Manda ani de zile a trăit din atât de puțin că abandonul ideii era mai ieftin.Andrei Botescu și Alexandru Manda spun oricui vrea să vadă povestea pe muchie de cuțit a unei curse fără egal, cursa unei Românii involuate, imprevizibile, în care Pegas-ul lor n-a căzut, nu s-a accidentat. S-a descurcat și a devenit primul brand de biciclete din România.
2075 de afisariDezamagit
Vlad [anonim], Joi, 20 august 2020, 13:40
+5/5
Din fericire, e bine ca au reinviat amintirile din copilaria multora, ca au facut acest brand romanesc. Din pacate, bicicletele sunt slab calitative iar daca vorbim din prisma pretului, sunt foarte foarte slab calitative. Cadru greu, manete frana extrem de proaste, franele slabe (si saboti si disc) si scartaie de nu am nevoie de nici un fel de claxon, schimbatorul din butuc cu sughituri, lantul paraie de zici ca se freaca de un stalp de fier nu ca ruleaza pe pinion. Am avut Pegas Strada 2 si Pegas Hoinar. Sa nu pui pe Hoinar suspensie pe fata? Sunt frumoase, sunt dichisite, dar sunt extrem de scumpe pentru nivelul de echipare si "performante". Sincer, dezamagit. Rog (multe) imbunatatiri. Spor in toate!
Cu parere de rau
Motanul_incaltat [utilizator], Vineri, 21 august 2020, 13:58
+1/1
Cu parere de rau, trebuie sa spun ca ce se intampla cu Pegas nu este ok.
Bicicleta vine fara instructiuni de montaj. Primesti asa ceva si la un lucru de 20 de lei dar nu primesti la o bicicleta de 1500.
Vine cu numeroase defecte, in cazul meu cadru zgariat, sa rupta, cauciuc spart, iar suportul este atroce: un baiat care promite in fiecare zi in care suni ca o sa te sune cineva, dar nu te suna nimeni.
Piesele sunt parca adunate de la 10 biciclete, asa ca ai nevoie de enspe tipuri de inbusuri si chei si surubelnite ca sa o asamblezi.
In concluzie sunt biciclete foarte frumoase, dar pana sa ajungi sa le folosesti, trebuie sa le repari, de noi.
inca 2 comentarii comenteaza