Russell Crowe a donat pentru reconstruirea unui restaurant din Beirut în numele lui Anthony Bourdain: "Ar fi făcut-o el dacă mai era printre noi" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1874sâmbătă 26 sep 2020

Russell Crowe a donat pentru reconstruirea unui restaurant din Beirut în numele lui Anthony Bourdain: "Ar fi făcut-o el dacă mai era printre noi"

de S.J. Joi, 13 august 2020, 18:33
- a A+
Imagine
Actorul Russell Crowe a confirmat miercuri că a fost în spatele unei donații de 5.000 de dolari pentru a ajuta la reconstruirea unui restaurant din Beirut iubit de către fostul bucătar și prezentator TV, Anthony Bourdain, relatează Business Insider .

Le Chef a fost una din sutele de afaceri din Beirut afectate de explozia din 4 august în urma căreia 135 de persoane și-au pierdut viața și alte mii au fost rănite.

Bourdain, care s-a sinucis în 2018 , a luat masa la Le Chef pentru episodul din capitala libaneză al emisiunii "No Reservations" și l-a descris drept "un loc legendar, faimos pentru stilul simplu și direct".

Restaurantul a fost primul loc în care Bourdain a luat masa în Liban după ce a rămas blocat timp de o săptămână în țară din cauza izbucnirii Războiului din Liban .

Crowe a scris miercuri pe Twitter că a făcut donația către Le Chef "din partea lui Anthony Bourdain", răspunzând unui tweet al unui fost corespondent pentru The Independent din Orientul Mijlociu care a participat la lansarea campaniei de crowfunding pentru salvarea Le Chef.


"M-am gândit că probabil ar fi făcut-o el dacă mai era printre noi", a notat Crowe, adăugând că speră că restaurantul va putea fi reconstruit în curând.

Campania de crowfunding își propusese să strângă 13.000 de dolari pentru a ajuta la repararea restaurantului și a strâns peste 10.000 de dolari până joi dimineața.

Le Chef a fost deschis în cartierul Gemmayze în 1967, fiind foarte aproape de portul în care a avut loc explozia din 4 august.
4015 afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings