SUA: Elicopter militar, atacat cu focuri de armă de la sol, la periferia oraşului Washington - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1874sâmbătă 26 sep 2020

SUA: Elicopter militar, atacat cu focuri de armă de la sol, la periferia oraşului Washington

de V.M. Joi, 13 august 2020, 0:18
- a A+
Imagine
Un elicopter al Forţelor Aeriene din SUA a fost vizat de focuri de armă trase de la sol, în statul american Virginia, în apropiere de Washington D.C., un membru al echipajului fiind rănit în incidentul care este acum anchetat de Biroul Federal de Investigaţii (FBI).


Incidentul, produs luni, a fost anunţat miercuri după-amiază de Forţele Aeriene americane, informează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

Un elicopter de tip UH-1N Huey efectua o misiune de antrenament şi zbura la altitudinea de aproximativ 300 de metri, în zona suburbană Middleburg, Virginia.

Elicopterul a fost vizat de focuri de armă trase de la sol, fiind nevoit să aterizeze de urgenţă în zona Manassas.

Un membru al echipajului a suferit răni uşoare în urma atacului, iar elicopterul a fost avariat.

"Direcţia Specială pentru Anchete colaborează cu Biroul Federal de Investigaţii în acest caz", a declarat un purtător de cuvânt al Forţelor Aeriene din SUA.

Potrivit CNN, persoana rănită este unul dintre cei doi piloţi. Autorităţile încearcă să afle dacă este vorba de un atac ori cineva trăgea la întâmplare cu o armă de foc în aer în momentul trecerii elicopterului.

Elicoperul implicat în incident aparţine Escadrilei 1 de Elicoptere, care are aproximativ 120 de membri, 22 de aparate de zbor şi transportă oficiali de rang înalt. De asemenea, unitatea oferă servicii de transport medical.


1756 de afisariDepinde cate focuri de arma au fost
imi_pasa_de_romania [utilizator], Joi, 13 august 2020, 1:50
+5/7
10-15 da, poate accident sau coincidenta. Peste 30? Greu de crezut ca nu e intentionat.
De fapt vrei sa spui
feroviarul123 [utilizator], Joi, 13 august 2020, 7:25
+4/4
Cate au nimerit elicopterul. Daca l-a lovit un singur glont da, putea sa fie o întâmplare. Daca sunt mai multe e clar ca a tras in el.
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings