Robert Negoiță: Firea voia să-și facă partid, îmi spunea să mergem împreună: Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1340duminică 20 iun 2021

Robert Negoiță: Firea voia să-și facă partid, îmi spunea să mergem împreună: Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor

de I.B. Joi, 30 iulie 2020, 22:39
- a A+
Imagine
Robert Negoiță a dezvăluit joi seara, la Digi24, că înainte de alegerile prezidențiale din 2019, când Gabriela Firea intrase în conflict cu Liviu Dragnea, aceasta a vrut să-și facă propriul partid, în care îl chema să i se alăture.

"Doamna Firea se pregătea să-și facă partid, îmi spunea mie să mergem împreună pe un alt drum, pe altceva, că nu se mai poate în PSD... Era înainte să se împace cu dl. Dragnea, să se împace cu dna. Dăncilă și să o recomande ca fiind soluția pentru România. Da, era Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor, ceva de genul acesta", a declarat Negoiță.


"Adică, cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD, când noi știm bine ce discuții aveam! Nici nu trebuia să-i comunic nimic, pentru că știa care e poziția mea, știa că nu mă regăsesc acolo și nu am ce să caut în echipa aia", a mai adăugat acesta.



3028 de afisari



fetitze cu funditze - minore, daca se poate!
BernierC [utilizator], Vineri, 31 iulie 2020, 0:02
+3/3
Primul primar proxenet al Bucurestiului! Asta va ramane in istorie!
Robert Negoit vorbeste parsiv !
Rahan5 [utilizator], Joi, 30 iulie 2020, 23:03
+2/2
E o mare diferenta intre ce a zis Firea INAINTE de Arestarea lui Dragnea, si ce zicea DUPA Arestarea lui Dragnea.
Orice PSD-ist avea ,,dreptul moral" sa plece din partid inainte de Arestarea lui Dragnea. Si sa-si faca alt Partid.
Si Tudose a plecat din PSD. Ca sa pleci din PSD nici nu era nevoie sa pleci propriuzis. Era suficient sa-l critici pe Dragnea si erai dat afara din Partid.

Robert Negoita in schimb a plecat din Partid din ,,motive traseistice" tocmai atunci cand neamul lui, Ciolacu, a ajuns Seful Interimar al PSD.
Robert Negoita stie ca Ciolacu nu se poate sustine la Putere in Partid. Asa ca nu are nici un rost sa incerce sa-l apere pe Ciolacu in interiorul PSD. Ar ,,bate si la ochi", si ar pierde amandoi impreuna !. Asa ca se muta la Ponta.
Strategia Dispersiunii. La Ponta Robert Negoita poate juca rolul de mediator intre PSD si Pro Romania.
inca 4 comentarii comenteaza