Ciolacu: Suntem pregătiţi să venim cu o propunere de premier - un specialist recunoscut de toată lumea - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1226duminică 20 iun 2021

Ciolacu: Suntem pregătiţi să venim cu o propunere de premier - un specialist recunoscut de toată lumea

de I.B. Joi, 30 iulie 2020, 21:37
- a A+
Imagine
Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, la România TV, că social-democraţii sunt pregătiţi să vină, alături de alte forţe din Opoziţie, cu o propunere de premier, "un specialist recunoscut de toată lumea", în situaţia în care moţiunea de cenzură pe care intenţionează să o depună va fi adoptată, potrivit Agerpres.


"Asta e treaba Opoziţiei să depună moţiuni de cenzură. Când PNL depunea moţiuni de cenzură, noi veneam să spunem 'Domnule nu aveţi voie să depuneţi moţiuni de cenzură'? (...) Nu mai sunt credibili. Aici este marea problemă a acestui Guvern. Acest Guvern trebuie să plece şi să fie înlocuiţi de nişte specialişti care să gestioneze această pandemie şi criza economică. Nu mai au credibilitate. Noi suntem pregătiţi să venim cu o propunere de premier. O să discutăm şi cu celelalte forţe aflate în Opoziţie, ca şi PSD, din Parlament să venim cu o singură propunere, un specialist recunoscut de către toată lumea. Avem această propunere. E şi normal dacă dărâmăm un Guvern să venim cu o propunere. O să mergem şi cu o propunere de proiect economic pe termen scurt până la alegeri", a declarat Ciolacu, la România TV.

Liderul PSD a amintit că atributul de desemnare a premierului este al preşedintelui, conform Constituţiei. "Eu respect Constituţia. Preşedintele numeşte, de la cine doreşte", a adăugat Marcel Ciolacu.


7358 de afisariUn specialist?
Cataleya [utilizator], Joi, 30 iulie 2020, 21:47
+31/57
Pai daca specialistul ala accepta sa fie propunerea PSD, inseamna ca e un imbecil la fel ca toti borfasii PSD-isti, indiferent cat de bun e in domeniul sau de activitate.
Caracter ZERO!
Liviu Dragnea
un domn [utilizator], Joi, 30 iulie 2020, 21:47
+25/35
Premier

Asta i propunerea ciolacului
inca 25 de comentarii comenteaza