VIDEO Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani - Discursul motivațional și sportul ca mod de viață: "Nu există nu pot" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087miercuri 12 aug 2020

VIDEO Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani - Discursul motivațional și sportul ca mod de viață: "Nu există nu pot"

de Red. Life Joi, 30 iulie 2020, 10:49
- a A+
Imagine
​Arnold Schwarzenegger a ajuns la 73 de ani, vârstă pe care a împlinit-o joi, 30 iulie. Este în continuare un exemplu pentru mulți practicanți ai mișcării, iar discursurile sale motivaționale inspiră generații în continuare.

A cunoscut consacrarea odată cu cele 7 titluri de Mr. Olympia (1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1980). A continuat cu blockbusterele de la Hollywood și a ajuns să fie guvernator al Californiei.

S-a născut la Thal, Austria, iar pasul către culturism l-a făcut la 14 ani, în detrimentul fotbalului. Tatăl voia să-l facă ofițer de poliție, iar mama își dorea să meargă cât mai mult la școală.

Cunoscut pentru ambiția fantastică de care a dat dovadă de-a lungul vieții, băiatul născut în Austria a ajuns să cucerească America prin cele 7 titluri de Mr. Olympia.

Pasul către industria cinematografică a venit firesc, iar Arnold a ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood.

Se antrenează în continuare la sala de forță și a spus de multe ori de-a lungul timpului că vârsta este doar un număr și că voința și pasiunea fac diferența în viață.

Arnold, transformare de-a lungul vieții:Discurs motivațional al lui Arnold:Arnold, antrenamente pe vremuri:Cum arată Arnold Schwarzenegger la 73 de ani:

View this post on Instagram

Meet the newest member of the family, Dutch! He’s 10 months-old, named after my character in Predator, weighs 103 pounds, and is slightly afraid of Lulu... but they’ll be best friends soon.


A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on
3188 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings