FOTO Idol al adolescenților în anii 90 - Alicia Silverstone, colaborarea de succes cu Aerosmith și cum arată la 43 de ani - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087miercuri 12 aug 2020

FOTO Idol al adolescenților în anii 90 - Alicia Silverstone, colaborarea de succes cu Aerosmith și cum arată la 43 de ani

de Red. Life Joi, 30 iulie 2020, 8:49
- a A+
Imagine
Și-a făcut debutul în cinematografie în 1993, în filmul The Crush. A devenit rapid un idol al adolescenților de pretutindeni după ce a apărut într-o serie de videoclipuri ale celor de la Aerosmith. Alicia Silverstone a ajuns între timp la 43 de ani, iar privind în urmă spune că datorează mult filmului "Clueless", acolo unde a jucat rolul principal.

A pătruns în casele românilor în prima parte a anilor 90, atunci când colaborarea cu trupa Aerosmith a dus la apariția ei în videoclipurile pieselor "Crying", "Amazing" și "Crazy".

Pe 4 octombrie va împlini 44 de ani. A fost căsătorită cu Christopher Jarecki (2005-2018) și are un băiat în vârstă de 9 ani.

Cum arată în prezent cea care era unul dintre idolii adolescenților în anii 90:

View this post on Instagram

After I am done making hummus - I just add some water and blend on high to get all the leftover bits. Then I use the leftover creamy sauce on top of the dogs food. Not only do I use all the leftover yum ingredients but it also makes cleaning the blender way easier!


A post shared by Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) on




Alicia Silverstone, în videoclipurile celor de la Aerosmith:







Alicia Silverstone în Clueless:


Alicia Silverstone, filmografie:

1993 The Crush Darian/Adrian Forrester
1995 Le Nouveau monde / Trudy Wadd
1995 Hideaway / Regina Harrison
1995 Clueless / Cher Horowitz
1995 The Babysitter / Jennifer
1996 True Crime / Mary Giordano
1997 Batman & Robin / Batgirl/Barbara Wilson
1997 Excess Baggage / Emily Hope
1999 Blast from the Past / Eve Vrustikoff
2000 Love's Labour's Lost / Prințesa Franței
2002 Global Heresy / Natalie "Nat" Bevin
2003 Scorched / Sheila Rio
2004 Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed / Heather Jasper-Howe
2005 Beauty Shop / Lynn
2005 Silence Becomes You / Violet
2006 Stormbreaker / Jack Starbright
2008 Tropic Thunder / Ea însăși
2009 My Mother's Red Hat
2011 The Art of Getting By / Ms. Herman
2011 Butter / Jill Emmet
2012 Vamps / Goody
2013 Ass Backwards / Laurel
2013 Gods Behaving Badly / Kate
2014 Angels in Stardust / Tammy.


21589 de afisari



Ca la 50.
Lok [utilizator], Joi, 30 iulie 2020, 9:32
-10/16
Prostitutia lasa urme adanci. Fetelor stati departe de actorie.
comenteaza
Cookie Settings