Johnny Depp a fost victima abuzurilor comise de Amber Heard, conform avocatului său - Hotnews Mobile
1 € 1 USD duminică 20 iun 2021

Johnny Depp a fost victima abuzurilor comise de Amber Heard, conform avocatului său

de I.B. Marţi, 28 iulie 2020, 19:39
- a A+
Imagine
Johnny Depp nu s-a comportat violent faţă de fosta sa soţie, Amber Heard, ci aceasta era cea care îl ataca, conform depoziţiei finale a avocaţilor actorului, depoziţie formulată marţi, în procesul desfăşurat la Londra şi intentat de starul din "Pirates of the Carribean" împotriva trustului de presă News Group Newspapers pe care îl acuză de defăimare, transmite marţi Reuters.


Johnny Depp a dat în judecată trustul de presă News Group Newspapers, care deţine publicaţia The Sun, precum şi pe unul dintre jurnaliştii acestui trust, Dan Wootton, din cauza unui articol publicat în 2018 în care actorul era prezentat drept "un bărbat care îşi bate soţia".

Depp, 57 de ani, şi fosta sa soţie, Amber Heard, 34 de ani, au depus mărturie în faţa instanţei. Johnny Depp a declarat că nu a fost niciodată violent faţă de Heard sau de orice altă femeie şi a precizat că fosta sa soţie era cea care îl lovea, potrivit Agerpres .

Johnny Depp a primit susținerea fanilor după apariția unei înregistrări audio în care actrița Amber Heard, fosta lui soție, care l-a acuzat de violență domestică, recunoaște că l-a lovit pe actor, potrivit Daily Mail.

De la divorțul lor, în 2016, Johnny Depp, în vârstă de 56 de ani, și Amber Heard, în vârstă de 33 de ani, sunt într-un conflict continuu. În noiembrie 2018, Heard a declarat pentru The Washington Post că a fost victima violențelor conjugale, fără a-l menționa pe Depp. Însă actorul s-a simțit vizat și a dat-o în judecată pentru defăimare. El a cerut în instanță daune în valoare de 50 de milioane de dolari, afirmând că s-a confruntat atât cu pierderi profesionale, cât și financiare. Printre altele, el a fost concediat din rolul căpitanului Jack Sparrow, personajul principal din seria de filme "Pirates of the Caribbean/ Pirații din Caraibe".


4202 afisariCancel Culture
war4peace [utilizator], Marţi, 28 iulie 2020, 20:29
+8/8
O piți zbiară că a bătut-o, și în 5 secunde omul e judecat, condamnat și pedeapsa impusă. Să fie data afară, șters din istorie, anulat!

Și după aia reiese că de fapt piți a mințit cu nerușinare. Ce facem? Eh, ridicăm din umeri și mergem mai departe.

Cam asta înseamnă Cancel Culture.
Golddigger de sacaz
UnOarecare [utilizator], Marţi, 28 iulie 2020, 20:26
+4/4
Nu de chihlimbar
inca 1 comentariu comenteaza