FOTO Pădureanca, la 52 de ani - Manuela Hărăbor și frumusețea ca mod de viață - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087miercuri 12 aug 2020

FOTO Pădureanca, la 52 de ani - Manuela Hărăbor și frumusețea ca mod de viață

de Red. Life Duminică, 26 iulie 2020, 8:58
- a A+
Imagine
​Și-a făcut debutul în cinematografie la doar patru ani, atunci când a jucat în Veronica. A cunoscut cu adevărat consacrarea după ce a interpretat rolul "Simina" din filmul Pădureanca, producție din 1987. Între timp, Manuela Hărăbor a ajuns la 52 de ani, dar nu și-a pierdut strălucirea.

Câteva date despre Manuela Hărăbor:

Născută pe 2 aprilie 1968, la București. A jucat în primul film la 4 ani, în Veronica. A cunoscut consacrarea după ce a jucat în Pădureanca, film din 1987. A studiat actoria între 1987-1991 la Academia de Teatru și Film București la clasa profesorilor Mircea Albulescu și Adrian Pintea. Până în 1995 și-a făcut apariția în filme, teatru, televiziune și chiar publicitate.

A fost stabilită o perioadă de câțiva ani la New York (alături de al doilea soț), dar până la urmă a revenit în țară. A fost căsătorită de trei ori și are un băiat, Andrei.

Cum arată Manuela Hărăbor la 52 de ani:

View this post on Instagram

La asfințit ☀️\uD83C\uDF0A⛱ #fotoshooting #bythesea #bestphotographer #sister \uD83D\uDC9E @cezarinaharabor


A post shared by Manuela Florina Hărăbor (@manuelaharabor) on



View this post on Instagram

#vacanta #mare #relaxare

A post shared by Manuela Florina Hărăbor (@manuelaharabor) on



Manuela Hărăbor, cadre din Pădureanca:





Filmografie:

Veronica (1972)
Veronica se întoarce (1973)
Ma-ma (1976)
Gustul și culoarea fericirii (1978)
Trenul de aur (1986)
Pădureanca (1987) - Simina
Secretul lui Nemesis (1987)
Martori dispăruți (1988) - Roxana
Secretul armei secrete (1988) - Frumoasa
Lacrima cerului (1989) - Roxana
Legenda carpatină (1989)
Mircea (1989)
Rochia albă de dantelă (1989)
Coroana de foc (1990)
Crucea de piatră (1993) - Ilonka Sabo
Doi haiduci și o crâșmăriță (1993) - Stana
Invisible: The Chronicles of Benjamin Knight (1994) - Kidnapped Girl
Ochii care nu se văd (1994) - Ica
Meurtres par procuration (1995) - Daniela
Camera ascunsă (2004) - Andreea
Magnatul (2004)
Cu un pas înainte (Serial, 2007) - Aurora Tomozei
Fetele marinarului (Serial, 2009) - Virginia Trifan
Three Knee Deep (2019) - un episod
(2016) - Larisa Guran
Hotel of the Damned (2016) - Maria
The Day You Came (2016) - Sophia Marinescu.


14659 de afisari



Da
sitizan [utilizator], Duminică, 26 iulie 2020, 9:12
+10/16
...Frumoasa de-ti taie rasuflarea ! Se vede ca vine si dinauntru.
Şi pentru mine sunt câteva neclarităţi
calincb [utilizator], Duminică, 26 iulie 2020, 16:37
+3/13
stimate d-le Kkciosul: este adevărat, nici eu nu am citit cartea, dar mi se pare că sunt nişte contradicţii spaţiu-timp. Pe ce era călare A. Pintea (motoretă, viezure, catâr?), printre ce fel de ruine produse de PNL în anii '80? Nu se face pe acolo nici o referire la PCR, care de regulă era artizanul distrugerii ţării în acea perioadă?
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings