FOTO Postarea cu care Jennifer Aniston șochează - Fotografia greu de privit care a adunat aproape 4 milioane de vizualizări - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087miercuri 12 aug 2020

FOTO Postarea cu care Jennifer Aniston șochează - Fotografia greu de privit care a adunat aproape 4 milioane de vizualizări

de Red. Life Luni, 20 iulie 2020, 10:41
- a A+
Imagine
Coronavirusul traversează o nouă perioadă de creștere, iar medicii atrag atenția asupra necesității purtării măștilor și a respectării unor măsuri de distanțare socială. În ton cu cerințele personalului medical, Jennifer Aniston trage un semnal de alarmă și postează o fotografie care șochează, dar prin care încearcă să responsabilizeze lumea.

Vedeta de la Hollywood îl aduce în discuție pe un prieten, Kevin, despre care spune că era perfect sănătos și pe care Covid-19 l-a trimis direct la terapie intensivă.

Sub fotografia în care respectivul prieten este conectat la tot felul de aparate, Jennifer spune: "Acesta este Covidul, iar totul este cât se poate de real. Nu putem fi atât de naivi, dacă vrem să depășim totul și ca perioada să se încheie trebuie să purtăm mască.

Gândiți-vă la cei care au suferit deja din cauza acestui oribil virus, fă-o pentru familia ta și mai ales pentru tine! Covid-19 afectează toate vârstele".

În încheierea postării, Aniston precizează că respectiva fotografie a fost făcută undeva în luna aprilie și asigură că prietenul Kevin aproape și-a revenit după o suferință de durată.

#wearadamnmask este mesajul clar transmis de Jennifer Aniston.

View this post on Instagram

This is our friend Kevin. Perfectly healthy, not one underlying health issue. This is Covid. This is real. ⠀ ⠀ We can't be so naive to think we can outrun this...if we want this to end, and we do, right? The one step we can take is PLEASE #wearadamnmask.⠀ ⠀ Just think about those who've already suffered through this horrible virus. Do it for your family. And most of all yourself. Covid affects all ages. PS this photo was taken in early April. Thank god he has almost recovered now. Thank you all for your prayers \uD83D\uDE4F\uD83C\uDFFC❤️


A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on27166 de afisariParcă văd comentariile conaționalilor
TurmentatuTheThird [utilizator], Luni, 20 iulie 2020, 11:16
+32/40
Parcă văd comentariile: Fake news!!! Kevin nu există, E Kevin, echivalentul lui Karen! Bill Gates l-a plătit să stea în spital.

Nu-l înțeleg pe Bill Gates. La câti bani a dat pentru tot fake-news-ul ăsta, cred că-și cumpăra o țară și devenea El Lider Máximo. Și nu-și mai bătea capul cu toții românașii neaoși cu un IQ de peste 400 care îi dau planurile peste cap. S-a chinuit și să facă rețele. Stupid Gates! A dat mită și la ziarisți mai nou.
exact
relax1 [utilizator], Luni, 20 iulie 2020, 13:14
+17/23
ti-as da mai multe plus-uri dar nu am cum...
Pe langa asta Bill a donat masiv bani pentru studii medicale in cancer, HIV etc. A donat masiv in Africa si le-a facut statii de filtrare a apei...a bagat trilioane in donatii...isi cumpara insule intregi cu banii astia.
Pe langa faptul ca e putred de bogat nu are nevoie de covid sa fie si mai bogat
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings