Primăria Capitalei: Ajutorul Firea-Țațichi pentru vacanțe în Grecia - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0922duminică 29 nov 2020
PERSPEKTIVA​

Primăria Capitalei: Ajutorul Firea-Țațichi pentru vacanțe în Grecia

de Eugen Istodor Joi, 16 iulie 2020, 8:15
- a A+
Imagine
​E COVID sau vacanță? Din această teroare ne scoate primarul Gabriela Firea. Primarul a dat ieri, de la sine putere, un test=200 de lei, bucureștenilor care pleacă în Grecia și oriunde-n lumea asta. În fapt, ce-i așa rău? Mergeee! Caști nara la București pentru un test, caști gura în Grecia la gyros și tzatzichi.


Doar că bunul simț și legea arată cam așa: eu plătesc impozite, mă tem de covizi, stau acasă. Care-i recompensa?
Invenția asta votată de Consiliul Capitalei. Ajutor financiar pentru testat scuipatul și mucii neînfricaților “greci". P omană electorală bine virusată.

Eu pe impozitul meu n-am apă caldă vara.
N-am apă caldă și căldură iarna. N-am pistă de bicicletă. Am tânțari. Am căpușe. Am trafic sufocat zi și noapte. N-am grădinițe. N-am computere pentru copiii pentru “școala la distanță". N-am administrare online și avize de construire online. N-am spitale. N-am spitale curate. N-am! N-am pe banii mei.

Pe impozitul meu se încurajează fuga din țară.
Se încurajează exportul de COVID în Grecia. Așa, de plăcere. De chef de ducă. Vacanțele nu-s obligatorii. Iar cei ce primesc ajutoare n-au niciun fel de dizabilități, sau defavorizări. Să nu mai repetăm: e COVID în lume, asta te-ar pune pe carantină.

Adevărul e că eu am mititei și ciorbă de potroace-n cap. Primărița este consecventă.
Ajutorul acesta pe care-l putem numi ironic "Firea-Țațichi" vine acum după ce anul trecut tot Gabriela Firea a dat tot din banii mei vreo 400.000 de euro pentru excursii în Grecia. Cred că Gabriela Firea are o idee fixă și bună: să ajungă primar în Grecia.

Acum că am răsuflat "fără mască" aceste cuvinte despre primar, să încheiem prin a-l întreba pe bucureșteanul-grec: ai tu nevoie de pomana asta? Și dacă da, de ce-i drept să iei pomană? Dece întreb? Primarul știe el ceva, că omul oricât e el de om este și meschin, și mic. Dacă e de ciugulit, de ce să nu ciugulească?

Dragă bucureștene, nu-i mai frumos ca înainte să pleci în Grecia, să ieși să protestezi? În față la primărie. Și să urli: primare, primare, dă copiilor de mâncare. Dă bani copiilor care n-au văzut în viața lor marea.

INFO AICI: Primăria Capitalei oferă un ajutor financiar de 200 lei bucureștenilor care pleacă în Grecia și alte destinații de vacanță pentru a se testa de COVID-19 , potrivit unui proiect adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului București. Primarul Gabriela Firea spune că vrea să vină în sprijinul bucureștenilor care doresc să plece în vacanță, dar nu își permit să plătească un astfel de test. Asta în condițiile în care o vacanță în Grecia, de exemplu, transport și cazare, pentru o săptămână, costă in medie 500 de euro/persoană, iar prețul unui test pleacă de la 250 lei la privat.


21681 de afisariDiscriminareeee!
NJozsef [utilizator], Joi, 16 iulie 2020, 8:32
+39/45
Păi de ce numai şi numai Bucureştenilor?
Ce uşor este să faci cadouri din banii altora!
Chiar nu mai sunt probleme de rezolvat în Bucureşti?Eu nu am mai fost în capitală de mult timp dar sunt sigur că sunt şi acolo oameni fără adăpost care s-ar bucura pentru nişte corturi/duşuri/posibilitatea să-si spele hainele,etc.
Capitala în marea-i mărinimie ar face frumos să doneze câteva zeci/sute de containere grup sanitar şcolilor fără aşa ceva din ţară, ori instalaţii tip insulă cu panouri solare/turbină eoliană pentru încărcarea echipamentelor mobile şi acces internet gratuit în cătunele unde încă nu a ajuns reţeaua electrică.
Cine are bani de spart/exportat în Grecia sau oriunde să-şi plătească şi testele/vaccinurile de rigoare.
De acord
Remarque [utilizator], Joi, 16 iulie 2020, 8:48
+35/41
doar ca firea nu vrea in Grecia, vrea aici la Bucuresti, unde-s banii mai usor de manipulat. A facut chiar ieri o rectificare bugetara si a mai dat 10 mil la biserici. Pai nu stie ea de unde vin voturile? Ce daca sunt manjite? Cine isi pune problema asta cand e bagat in "politica" pana la gat?
inca 19 comentarii comenteaza