Brazilia: Bolsonaro a numit un pastor evanghelic în funcţia de ministru al educaţiei - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0836vineri 14 aug 2020

Brazilia: Bolsonaro a numit un pastor evanghelic în funcţia de ministru al educaţiei

de V.M. Sâmbătă, 11 iulie 2020, 19:26
- a A+
Imagine
Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a numit un pastor evanghelic în funcţia de ministru al educaţiei, relatează sâmbătă DPA, preluată de Agerpres .


În vârstă de 62 de ani, Milton Ribeiro este militar în rezervă, fost vice-rector al unei universităţi private din Sao Paolo şi pastor la Biserica Presbiteriană Santos.

Numirea a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.

Ministerul Educaţiei joacă un rol important în deciziile privind drepturile religioase din Brazilia.

În momentul în care a fost ales, Bolsonaro a promis că "va curăţa şcolile de ideologia de gen" şi de "ideologiile care se opun valorilor familiei".

Potrivit şefului statului, şcoala ar trebui să se concentreze doar pe pregătirea copiilor pentru carierele lor viitoare.

Grupurile conservatoare şi evanghelice se numără printre cei mai importanţi susţinători ai lui Bolsonaro.

Ribeiro este al patrulea ministru al educaţiei de când Bolsonaro a devenit preşedinte în urmă cu un an şi jumătate.

Predecesorul său, Carlos Decotelli, a fost nevoit să demisioneze chiar înainte de a-şi începe efectiv mandatul în urma apariţiei unor suspiciuni privind cariera sa academică.
3242 de afisariDar de prostie scapa?
Bogdan_100 [utilizator], Duminică, 12 iulie 2020, 8:21
+6/16
Ca mai pe nimeni nu intereseaza daca Bolsonaru scapa sau nu de covid daca ramane la fel de "inteligent" ca si mentorul sau trumpeta de la nord
Bravo Exact asta e "morala"
Bogdan_100 [utilizator], Duminică, 12 iulie 2020, 8:27
+6/16
crestina. Sa urasti pe toti care nu gandesc sau nu sunt ca tine. O recitire a Bibliei sau macar a vietii si invataturii lui Hristos ar fi de ajutor. Sunt convins ca daca Isus ar trai acum cei ca voi si ca brazilianul cu creier neted l-ar acuza ca nu e patriot, crestin si nu invata lumea "morala" crestina ba chiar ca este marxist de extrema stanga. Ce e aia cu "iubeste aproapele tau ca pe tine insuti" - trebuie sa iubesti doar pe cei din gasca ta sau pe cei ce "gandesc" la fel ca tine
inca 12 comentarii comenteaza
Cookie Settings