Grecia: Toți turiștii care intră în țară trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19 / 29 de turişti din România şi Bulgaria, depistaţi cu COVID-19 la vama Kulata Promachonas - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1087vineri 14 aug 2020

Grecia: Toți turiștii care intră în țară trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19 / 29 de turişti din România şi Bulgaria, depistaţi cu COVID-19 la vama Kulata Promachonas

de C.V. Vineri, 10 iulie 2020, 15:52
- a A+
Imagine
Presa greacă scrie că 29 de turişti din România și din Bulgaria au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 după testele pe care le-au făcut vineri, 10 iulie, la punctul de frontieră Kulata-Promachonas. Guvernul de la Atena a decis ca, începând de marţi, toţi turiştii care intră în ţară prin vama Kulata-Promachonas, singurul punct de frontieră terestru deschis în acest moment, trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19. Testul nu trebuie să fie mai vechi de 72 de ore, potrivit presei elene.


Măsura, decisă într-o şedinţă extraordinară de guvern, intră în vigoare din data de 14 iulie, de la ora 06.00 dimineaţa. Pot intra în Grecia fără acest test doar cei care fac parte din anumite categorii exceptate – diplomaţi, medici, lucrători în transporturi. De asemenea, trebuie completat în continuare şi formularul online de către turişti, cu cel puţin 24 de ore înainte de intrarea în ţară, notează Mediafax.

Joi, Guvernul a exprimat îngrijorare în privinţa importului de Covid de la turiştii care intră în ţară, în special din ţările vecine din Balcani, dar şi din România.

Ministerul de Externe din România a anunţat până acum trei turişti români confirmaţi cu Covid-19.


15103 afisariMultumim CCR si PSD!
Miky60 [utilizator], Vineri, 10 iulie 2020, 16:11
+20/30
Din cauza voastra am ajuns sa fim cunoscuti de toata lumea. Suntem singura tara blocata peste tot. Am ajuns la nivelul Chinei in Ianuarie sau Italia februarie. Daca toata lumea carantineaza pe toti cei pozitivi, doar noi am ajuns sa ii eliberam si sa ii lasam liberi sa bantuie peste tot si sa imbolnaveasca toata lumea si am ajuns sa fim tara cu cei mai multi infectati din lume!
decizie buna din partea greciei
Captain Obvious [utilizator], Vineri, 10 iulie 2020, 17:11
+4/6
cine vrea sa se duca sa faca bine sa se responsabilizeze. grecii nu vor sa isi decimeze populatia
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings